Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cena vozu při rozdílném způsobu financování

Recommended Posts

Odesláno

Poohlížím se po jiném vozu a již několikrát jsem narazil na cenu stejného vozu udanou dvěma způsoby viz např.:

cituji:

\"V případě Akce Financování vozu prostřednictvím GE Money je cena tohoto vozu 219 000,- bez DPH !!! Hotovostní cena je 249 000,- bez DPH. \"

Nějak to moc nechápu, proč je stejnýho auta dvojí cena bez DPH :myslim

Je schopný mi to někdo vysvětlit ?

[upravil dne 28/9/2009 Rotorhead]

Odesláno

Jenom ??? pocitej tak 350

Původně zaslal: BV406

presne tak, je docela mozne, ze vysledna cena auta po celkovem splaceni bude treba i 265t ... neznam podminky GE Money :myslim

Odesláno

Je to divné, ale je to tak. Podle mě jsou prodejci aut domluvení s finančními společnostmi na provyzích za sjednání půjčky. Na oko prodají auto levněji a nakonec dostanou všechno zpět, jako kdyby žádná sleva nebyla.

Odesláno

poslední příspěvěk je zcela správný v praxi to funguje,tak že se auto sleví klidně o 10tis... ,a le při výpočktu má prodjce kolonku benefit nebo marže a tam si nacvaká 15tis takže ty jsi spokojen,že máš o 10tis levnější auto a prodejce,že ho prodal o 5 dráž :-)

Odesláno

Ten bazar, kterej to auto prodává za něj chce např. 260tisíc, ty dostane od GE money. Ty si na to auto vezmeš od GE... 250tisíc, ale ve finále, podle doby splácení, jim přeplatíš i polovinu navíc. A to nepřehánim.

Odesláno

Líbilo se mi,když jsem přemýšlel, že vyměním manželce 206sw za 207sw. Prodejce mi nabídnul slevu ze 290000,- na 250000,-, ale jen když využiji jejich financování. když jsem mu řekl, že bych to chtěl na hotovku, tak se začal čertit, že prý je to jejich financování výhodnější a že slevu za hotové nedá. Tak jsem ho poslal do zadnice a manželka má dál 206sw.

Odesláno

ale není to jedno?V tu chvilku máte blažený pocit slevy a všichni jsou vlastně spokojeni a to je nejduležitější,když jsem auta prodával,tak jsem to dělal taky,dělá se to a dělat bude.

Kup auto za hotové - nezbudou úspory

na splátky - úspory mám pod polštářem kdyby něco a kára stojí u baráku a že něco přeplatím to je holt ta daň

:-D

Odesláno

Nikdo tě ovšem nenutí podepsat,času na přečtení a spočítání výsledné ceny máš dost.Pak je to už každého volba zda ano nebo ne.Společností nabízejících splátky je hafo máš možnost výběru a nikdo ti zadarmo peníze nepůjčí!

Odesláno

Úroky u GE jsou opravdu nehorázné, brala jsem od nich před pár lety přímo nějakej \'\'úvěr na auto\'\', půjčila jsem si od nich 50tis. a po třech letech jim měla vrátit přes 80tis. :o, naštěstí jsem sehnala peníze a po 2letech se z toho vyplatila, samozřejmě si naúčtovali peníze za předčasné splacení úvěru :nevim. Byla jsem tehdy mladá a hloupá a auto jsem moc chtěla, teď už bych do toho nešla ani náhodou....

Odesláno

no a o tom to je, smlouva se sepisuje u prodejce pod vlivem nadseni z vybraneho auta. doma by to s cistou hlavou rozumny clovek nepodepsal. pak jsou taky logicke ty provize bazaru od leasingovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...