KEDARBOBRY Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Ahoj, v mé 406 mám origoš autorádio s CD a ovládáním pod volantem. Při koupi jsem nedostal kód k tomuto autorádiu. V brzké době budu muset odpojit baterii a nevím co s tím. Ve značkovém servisu PEUGEOT řekli že mi kód zjistí za 1500,- Kč. Opravdu trošku drahé !!!!!! (za opsání pár číslic). Jsem z Ostravy. Kdo mi to zjistí a nebo jak jinak se k tomu kódu dostat ? Dikes Peugeot 406, 2.0 HDi, 80 kW, r.v. 2000 Citovat
genzer Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 kod nepotrebujes!! radia v novem modelu jsou spojeny pres BSI Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Prohledej toto fórum a je to tu dosti popisované. Už máš r.v. 2000 tak to už bude facelift ne? Prostě řečeno pokud máš na středovým panelu displej přes celou jeho šíři tak žádnej kód nepotřebuješ poněvadž je to už přes diagnostiku spárovaný s BSi jednotkou a tudíž klidně můžeš baterku odpojit. Výrobce rádia je kdo Clarion nebo Philips? Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 26. září 2009 Autor Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: genzer kod nepotrebujes!! radia v novem modelu jsou spojeny pres BSI Tak to by bylo super. Takže odpojím baterku a po připojení to po mě nebude nic chtít ? (radia spojena přes BSI - nevím co to znamená?) Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 26. září 2009 Autor Odesláno 26. září 2009 Je to nový model a je to CLARION..... Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: KEDARBOBRY Je to nový model a je to CLARION..... Tak to neřeš. Kód nepotřebuješ. P.S. Pokud dáš tady vyhledávat BSI tak se dozvíš vše. [upravil dne 26/9/09 Dave_k] Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 26. září 2009 Autor Odesláno 26. září 2009 Paráda, dikes. A ti haj..íci v PEUGEOTU to věděli a chtěli 1500,- Kč !!! Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: KEDARBOBRY Paráda, dikes. A ti haj..íci v PEUGEOTU to věděli a chtěli 1500,- Kč !!! No záleží co jsi jim řekl. Pokud jen že chceš kód k rádiu a blíže auto nepsecifikoval tak od oka plácli tuhle cenu nebo si mysleli, že to budou muset spárovat, tudíž napojit na diagnostiku a to skoro ta cena odpovídá. [upravil dne 26/9/09 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.