Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych. A obzvlast tych ktory sa trochu vyznaju v pneu. Prosim Vas: Idem kupovat nove zimne a letne pneumatiky. Poradte aku znacku. Ktore su dobre. Alebo ktore vyhrali neaky test. Cena priblizne do 250 eciek za 4 gumy. Mockratdiky...:papa

Odesláno

jako proc je doporucuju, nebo odkud jsem je koupil ?

doporuceni mam z vysledku testu a u tech Bridgestone i z vlastni zkusenosti, nakup novych je zatim v planu, ale bude to nejspis z nejakeho eshopu

Odesláno

No to som chcel vediet ze odkial mas to odporucanie. Mimochodom sa mi opotrebovava vnutorna strana pneumatik. A neviem preco. Geometria je v norme. Znacka pneu Avon (ano ano viem su to smejdy).

Odesláno

No, Avon znám jen kosmetiku, ale i kdyby byl Avon sebevětší šmejd, tak se nemůže pneumatika viditelně sjíždět. Pokud se tak děje, je špatná geometrie. Třeba v normě, ale špatná.

Kolik to vyšlo při posledním měření?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

zimni Good Year UG 7+

letni Bridgestone Turanza ER 300

Presne túto kombináciu mám a som spokojný :D

Do nejakých Avon by som nešiel, aj keď nemusia byť zlé......

Odesláno

zimne neodporucim lebo mam z minuleho roka lacaky narychlo kupovane GT Champiro radial :D, ale zatial stacia. No letne som uz jazdil spominane Turanzy a teraz Continental Premium contact 2. Oboje sa v roznych testoch umiestnovali na prednych prieckach, ale spokojnejsi som s tymi Continentalmi -perfektne stabilne za sucha aj mokra, nie su hlucne, mozno sa len trosku rychlejsie zjazdia, ale to este nemozem potvrdit na 100% a este taka malickost - podla mna su aj krajsie :)

Odesláno

na 307mě jsem měl turanzy ER300 a držely perfektně, ale celkem rychle se sjížděly... :roll Podle mně. V zimu Firestone Winterhawk - ok ale truchu hučely.

Teď sedlám michelin Energy Saver - solidní gumy(srovnatelné s ER300) a Michelin Alpin A3 (do městské břečky dobré a v Jeseníkách taky ujely (winterhawk byl lepší, ale možná to je 255Nm :D )

Odesláno

TTTTakzeeee:

ZZZZimniiii:

Good Year UG 7+ 1 body

GT Champiro radial 1 body

Firestone Winterhawk (hlucne) 1 body -1 body za hlucnost

Dunlop Wintersport 1 body

LLLLetniiii:

Bridgestone Turanza ER 300 (na mokro nic moc) 3 body -2 body za mokro

Continental Premium contact 2 1 body

Odesláno
Původně zaslal: fox111fox

Původně zaslal: Otan

Taky záleží, kolik chceš do pneu investovat.

Ved som napisal ze do 250 eciek za 4 gumy

Sorry, som volajaký roztržitý kokos.:papa
Odesláno

Původně zaslal: fox111fox

Taky záleží, kolik chceš do pneu investovat.

Ved som napisal ze do 250 eciek za 4 gumy

Sorry, som volajaký roztržitý kokos.:papa

Vsak v pohode...

Odesláno

Tak som trosku brouzdal internetom a rozhodol som sa obut na zimu GoodYear UG7+. Vybral som dobre. A letne vyberem az na jar.

A mimochodom ako sa deli ten rychlostny index?

[upravil dne 27/9/09 fox111fox]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...