MatrixArwen Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Pokud už tady je něco takového, tak se omlouvám a prosím o přesměrování. Když už teda máme koutky jako filmový a hudební, tak co takhle čtecí...jsou tady nějací čtenáři, kteří mají čas na to navečer zasednout/ zalehnout k své knížce a před spaním se nechat unášet nevšední realitou... Mě to dnes nějak chytlo a uvědomila jsem si, že jsem celý 2 měsíce nenavštívila knihovnu a teď si přinesla pár \"snad\" zajímavých knížek. A u jedné z nich už jsem v polovině..nějaký nový spisovatel...Chris Kuzneski- Znamení kříže... Citovat
dobrmik Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 nj já si taky uvědomil dnes že jsem 22 let nenavštívil knihovnu...:roker Citovat
pavloucha Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 no obdivuju člověka,který si najde čas na knížku,já jsem přečetl co pamatuju od začátku do konce snad jen jednu a to:\"...a bude hůř\" od Honzy Pelce asi proto,že je to o Klášterci kde bydlím a o těch lidech Citovat
dzana.m Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 elton a já čtu obelixe a pak me naštívý alkoholix a rumofix a co ti dál mam povídat nikdy to nedočtu:super a nevíc me naštevuje zelenofix ja sem slabší na dech :D:super [upravil dne 24/9/09 dzana.m] [upravil dne 24/9/09 dzana.m] Citovat
dzana.m Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 a co takhle neznalek kdo si ho pamatuje Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 poslední knížka co jsm četl , byl slabikář. :D:D Citovat
Durko Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 rád čitam ale pre nedostatok času to nieje možné. ale ináč: Dick Francis alebo 4 tankisté a pes Citovat
Medvěd Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: pavloucha no obdivuju člověka,který si najde čas na knížku,já jsem přečetl co pamatuju od začátku do konce snad jen jednu a to:\"...a bude hůř\" od Honzy Pelce asi proto,že je to o Klášterci kde bydlím a o těch lidech ...a bude hůř je velice dobrá knížka, i ostatní Pelcovy knihy stojí za přečtení. Já zase nechápu lidi, kteří v životě přečetli jednu knihu, ale to je na dlouhé povídání. Mezi mé oblíbené zahraniční autory patří třeba Jack Kerouac, Boris Vian, Daniil Charms, John Irving, Stephen King, Norman Mailer, v dětství jsem rád četl Karla Maye nebo Ernesta Thompsona Setona Z českých si rád přečtu třeba Zdeňka Šmída, už zmiňovaného Honzu Pelce, Pavla Frýborta, Radka Johna, z dětství si vzpomínám hlavně na pana Jaroslava Foglara, jehož knihy jsem hltal \"na posezení\". Jinak vzhledem k tomu, že mě knihy dlouhou dobu živily jsem jich přečetl \"namátkou\" - prostě jsem šáhl do auta po titulu, který mě něčím zaujal a buďto mě to během pár stránek chytlo a já knihu dočetl, nebo šla zpátky do bedny. Seznam takových knih jsem si nevedl, ale bude jich na desítky. Do knihovny nechodím, knihy, které mě zajímají a ke kterým se chci v budoucnu vracet považuju za rozumné mít doma. [upravil dne 24/9/2009 Medvěd] Citovat
peugeot09 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Nejradši čtu odborné publikace týkající se základních principů a fyzikálních jevů v audiotechnice, popř. stavby reprosoustav od RnDr. Bohumila Sýkory. Amatérské rádio a čtivo od Ing. Svobody o Hifi technice také nepřijdou zkrátka... Občas si koupím i MF DNES ODS, abych zjistil co je nového. Někdy také rád poškádlím autohifíky na Autohifi clubu, ale poslední dobou na to nejen není čas, ale ani nálada, hádat se s lidmi, kteří o audiotechnice vědí kulové... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Jo jo, jen jeden ví všechno:aut No k tematu, dřív jsem četl hodně moc, hlavně sci-fi a dobrodružný, a to jsem býval kolikrát tak zažranej a vtaženej do děje že jsem ani nevěděl že už jsou třeba dvě ráno, postupem času to nějak opadlo a hlavně už ani oči tolik nesnesli, pak taky čas hrál svoji roli, no a k dnešnímu dni o knížku skoro nezavadím, spíš čtu odborný publikace tykajici se vypočetni techniky a mnohdy ještě k tomu z monitoru, jo pak ještě forum:mad: Citovat
Kurt Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 majty: vkladní? Taky čtu spíše to, co musím. Nicméně pár knih jsem i četl - obvykle spíše klasiku, typu Waltariho Egypťana Sinuheta (chystám se na něj znovu). Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 kurt: Robinson Crusoue... :D:D byla to moje prvni povinna cetba na zakladce (a taky posledni) Citovat
wooody Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 jediný co čtu tak je toto:D:D:D [upravil dne 25/9/09 wooody] Citovat
Petra XSI Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Když jsem ještě bydlela u rodičů, měla jsem na čtení nějak víc času, kdežto teď čtu už jen v metru, kde mě nebaví zírat do blba (na blba). Jako malá jsem milovala Děti z Bullerbynu, Honzíkovu cestu, O letadélku káněti.......jako velká miluju Harryho Pottera;) a když vidím film tak jsem zklamaná co z těch knížek všechno vyhodili. A pak knížky od Bohumila Hrabala, Vladimíra Párala, Zdeny Frýbové, Michala Viewegha, něco málo od Karla Čapka. Zahraniční spisovatele si moc nepamatuju, ale knížky jako Řeka Bohů, Panenky z ráje, Bez dcerky neodejdu......ty mi zůstali dost v paměti, zajímavý počtení. Citovat
Aluška Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Na základce a na střední jsem přečetla desítky knížek, učitelka mi vždycky do čtenářského deníku, napsala nějaké kecy, že nevěří, že jsem to všechno přečetla :D . Mezi asi mou nejoblíbenější knížku patří Kladivo na čarodejnice od Václava Kaplického, ta je prostě SUPER . Pak jsem přečetla snad všechny knížky od Remarqua, asi nejlepší Na západní frontě klid a Tři kamarádi. Z těch méně hodnotných knížek hlavně příběhy o princezně Dianě a všeobecně o britské královské rodině. Po maturitě a na vysoké škole už na čtení nějak nebyl čas a od doby, co mám internet, jsem nevzala knížku do ruky , musím to napravit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.