Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud už tady je něco takového, tak se omlouvám a prosím o přesměrování. Když už teda máme koutky jako filmový a hudební, tak co takhle čtecí...jsou tady nějací čtenáři, kteří mají čas na to navečer zasednout/ zalehnout k své knížce a před spaním se nechat unášet nevšední realitou...:roker

Mě to dnes nějak chytlo a uvědomila jsem si, že jsem celý 2 měsíce nenavštívila knihovnu a teď si přinesla pár \"snad\" zajímavých knížek.

A u jedné z nich už jsem v polovině..nějaký nový spisovatel...Chris Kuzneski- Znamení kříže...:)

post-0-14109609883619_thumb.jpg

Odesláno

no obdivuju člověka,který si najde čas na knížku,já jsem přečetl co pamatuju od začátku do konce snad jen jednu a to:\"...a bude hůř\" od Honzy Pelce asi proto,že je to o Klášterci kde bydlím a o těch lidech

post-0-14109609883812_thumb.jpg

Odesláno

elton a já čtu obelixe a pak me naštívý alkoholix a rumofix a co ti dál mam povídat nikdy to nedočtu:super

a nevíc me naštevuje zelenofix ja sem slabší na dech :D:D:super

[upravil dne 24/9/09 dzana.m]

[upravil dne 24/9/09 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

no obdivuju člověka,který si najde čas na knížku,já jsem přečetl co pamatuju od začátku do konce snad jen jednu a to:\"...a bude hůř\" od Honzy Pelce asi proto,že je to o Klášterci kde bydlím a o těch lidech

...a bude hůř je velice dobrá knížka, i ostatní Pelcovy knihy stojí za přečtení. Já zase nechápu lidi, kteří v životě přečetli jednu knihu, ale to je na dlouhé povídání.

Mezi mé oblíbené zahraniční autory patří třeba Jack Kerouac, Boris Vian, Daniil Charms, John Irving, Stephen King, Norman Mailer, v dětství jsem rád četl Karla Maye nebo Ernesta Thompsona Setona

Z českých si rád přečtu třeba Zdeňka Šmída, už zmiňovaného Honzu Pelce, Pavla Frýborta, Radka Johna, z dětství si vzpomínám hlavně na pana Jaroslava Foglara, jehož knihy jsem hltal \"na posezení\".

Jinak vzhledem k tomu, že mě knihy dlouhou dobu živily jsem jich přečetl \"namátkou\" - prostě jsem šáhl do auta po titulu, který mě něčím zaujal a buďto mě to během pár stránek chytlo a já knihu dočetl, nebo šla zpátky do bedny. Seznam takových knih jsem si nevedl, ale bude jich na desítky.

Do knihovny nechodím, knihy, které mě zajímají a ke kterým se chci v budoucnu vracet považuju za rozumné mít doma.

[upravil dne 24/9/2009 Medvěd]

Odesláno

Nejradši čtu odborné publikace týkající se základních principů a fyzikálních jevů v audiotechnice, popř. stavby reprosoustav od RnDr. Bohumila Sýkory. Amatérské rádio a čtivo od Ing. Svobody o Hifi technice také nepřijdou zkrátka... :)

Občas si koupím i MF DNES ODS, abych zjistil co je nového.

Někdy také rád poškádlím autohifíky na Autohifi clubu, ale poslední dobou na to nejen není čas, ale ani nálada, hádat se s lidmi, kteří o audiotechnice vědí kulové... :D

Odesláno

Jo jo, jen jeden ví všechno:aut

No k tematu, dřív jsem četl hodně moc, hlavně sci-fi a dobrodružný, a to jsem býval kolikrát tak zažranej a vtaženej do děje že jsem ani nevěděl že už jsou třeba dvě ráno, postupem času to nějak opadlo a hlavně už ani oči tolik nesnesli, pak taky čas hrál svoji roli, no a k dnešnímu dni o knížku skoro nezavadím, spíš čtu odborný publikace tykajici se vypočetni techniky a mnohdy ještě k tomu z monitoru, jo pak ještě forum:mad:

Odesláno

majty: vkladní? :)

Taky čtu spíše to, co musím. Nicméně pár knih jsem i četl - obvykle spíše klasiku, typu Waltariho Egypťana Sinuheta (chystám se na něj znovu).

Odesláno

Když jsem ještě bydlela u rodičů, měla jsem na čtení nějak víc času, kdežto teď čtu už jen v metru, kde mě nebaví zírat do blba (na blba).

Jako malá jsem milovala Děti z Bullerbynu, Honzíkovu cestu, O letadélku káněti.......jako velká miluju Harryho Pottera;) a když vidím film tak jsem zklamaná co z těch knížek všechno vyhodili.

A pak knížky od Bohumila Hrabala, Vladimíra Párala, Zdeny Frýbové, Michala Viewegha, něco málo od Karla Čapka. Zahraniční spisovatele si moc nepamatuju, ale knížky jako Řeka Bohů, Panenky z ráje, Bez dcerky neodejdu......ty mi zůstali dost v paměti, zajímavý počtení.

Odesláno

Na základce a na střední jsem přečetla desítky knížek, učitelka mi vždycky do čtenářského deníku, napsala nějaké kecy, že nevěří, že jsem to všechno přečetla :D :D . Mezi asi mou nejoblíbenější knížku patří Kladivo na čarodejnice od Václava Kaplického, ta je prostě SUPER :super . Pak jsem přečetla snad všechny knížky od Remarqua, asi nejlepší Na západní frontě klid a Tři kamarádi. Z těch méně hodnotných knížek hlavně příběhy o princezně Dianě a všeobecně o britské královské rodině.

Po maturitě a na vysoké škole už na čtení nějak nebyl čas a od doby, co mám internet, jsem nevzala knížku do ruky :( , musím to napravit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...