Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat nezdá se vám strašně citlivé řízení u 207 SW?? Mám Kia Ceed která má proměnné nastování tuhosti řízení podle rychlosti. Když jezdím s tátovou 207 kou tak to řízení jen lehce cuknu s volantem a auto hned reaguje nebo spíš ten volant jde šíleně až nebezpečně lehce. Když jedu 130km/hod tak je to skoro o hubu.:roll

To si tady na to ještě nikdo nestěžoval?? Táta sám říkal, že je to strašně citlivý že mu jde porát moc lehce volant.:myslim

:myslim:myslim:myslim

Odesláno

lehce jde a v testech 207čky je ve většinách napsáno že je velice citlivý, na místě jde volant točit jedním prstem.. mě to vyhovuje- je to o zvyku, beru to spíše jako veliký klad.. na místě perfektní, při rychlé jízdě a průjezdech zatáčkami rychleji reaguje, nemluvě když se to vrzne přes ručku :D. Větší kola, šírší pneu a hned to půjde pomaleji otáčet..

Odesláno

Ale tiež je možné že je tam nejaký probém.Samozrejme možme sa tu bavit komu to ako funguje a vyhovuje ale ak to neporovnáš tak nezistíš nič.Takže treba zájst do Peugeotu a vyskušat si najlepšie tu samu motorizáciu.Ja len dodám že ja s tým nemám absolutný problém natož v 130km/h.

Odesláno

Mám taky 207 SW, měsíc starou, a první co mě zaujalo, bylo opravdu citlivé řízení. V první zatáčce jsem málem sjel do příkopu :). Předtím jsem měl 206 SW a nedá se to s tím vůbec srovnat. Je fakt, že když jsem si na to teď už zvyknul, je to pro mě spíš výhoda a rozhodně mi to nevadí

Odesláno

Riadenie=řazení nebo řízení??:ticho

Původně zaslal: Mirec-308

Mozte byt radi 308 ma o dost tuhsie riadenie hned by som menil myslim to riadenie :)

[upravil dne 27.9.09 marek 406]

• O 4 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Mám novou 207 Active a taky mi přijde, že je řízení až příliš citlivé. Zatím doufím, že si na to zvyknu. Mám najeto 1400 km a ještě jsme si na sebe pořádně nezvykli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...