tessicz Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Zdravim vsechny, dnes se mi rozsvitila kontrolka hladiny vody v chaladici. Tak sem chtel vodu dolit, ale vody tam bylo dost znamej rikal ze je to zavzdusnene tak to odzvdusnil a dolil, uz to neukazuje nic ale prijde mi ze auto moc hreje ted na budikach je to ok teplota tesne pod 90 ale kdyz si clovek sahne na blatnik tam co je nadrzka na dolejvani pomalu na nem neudrzi ruku je to normalni? A vubec, kdyz se projde kolem predku auta je z nej cejtit desny teplo. Diky za rady. Citovat
PecaTu Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 No nevím jak 2,7 ale u můj 3,0litr taky pěkně topí. Když to nechám nastartovaný a projdu se okolo auta tak ůplně cítím jak kolem auta proudí teplej vzduch.Pakliže se ti to nehřeje tak bych to asi neřešil. Citovat
jofo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 No ja na 70 stupnovej vode neudrzim ruku a to uz vobec nie na 90. Mas ruku z azbestu? Ja myslim ze jeto v poriadku. Citovat
jozopn Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Urcite to bude v poriadku lebo mam to iste..blatnik mam riadne horuci a nikdy som s tym nemal problem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.