Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat na kolik vyjdou cca trmeny z 307 HDi z vrakace???

A potom jaky byste mi doporucily podvozek na mou 309ku 1.6 ? Nevim zda snizeni 35/35 nebo rovnou 60/40... :myslim Zase jezdim po Praze tak abych porad neskrtal popr. od jake znacky? Nechci stavitelny ale asi pevny.Zase aby to nebylo moc drahe :) D2 podvozek by se mi treba libil,ale asi bych na nej nemel :aut Chci konecne na jare nejpozdeji shodit 309ku k zemi,aby konecne vypadala jako auto :D

Predem diky za odpovedi!!! :super

[upravil dne 22/9/09 SV 24]

Odesláno

Na kolik vyjdou třmeny ti neporadím,já budu dávat asi v zimě komplet brzdy z GTI i se zadní kotoučovkou....je to asi nejjednodušší řešení:myslim

Ten podvozek - záleží jak velkou máš díru mezi kolem a blatníkem a jak moc máš přední nárazník od vozovky.Marty teď prodává stavitelný podvozek na 306ku,ale mělo by to pasovat i na 309ku (asi krom horního uložení tak že by jsi přehodil misku) asi za 7K což je super cena na novej podvozek;) Snížení ale dosáhneš jen na přední nápravě a zadek musíš přesadit,to jistě ale už víš...hlavně na podvozku nešetři,je to věc která ti dokáže hodně zatopit tak ať se v tom pak nezabiješ;)

PS: Koukej na podvozky na 205ku,je to úplně totéž (mám taky z 205 GTi na 309ce non-gti) ale s tím rozdílem,že je na 309 dražší kolikrát až o 25-30% ;) Jediný rozdíl je že to má jiné označení na krabici ale obsah stejnej;)

Odesláno

jasna koukam na 205ky na podvozky.Nechci na podvozk setrit to ne,ale nechce se mi davat vic jak 15.000kc.Zadni napravu dam kotoucovou taky a rovnou ji necham upravit aby byl zadek niz.Jinka predek mam 14cm od zeme a mezi blatnikem to zmerim. ;)

Odesláno

Spíš bych se podíval po podvozcích na ebay,jsou tam 1000x lepší ceny a za 15000kč máš stavitelnej podvozek komplet,zato tady dáš 25 ani nemrkneš....

Odesláno

to cheš na to dávat brdy 283mm :myslim počítaš s tím, že se tam vejdou jenom 15ky a to bez závažíček :P

jinak osobně bych tam dal buď z gti girlingy (247) a nebo jako mám já na griffe 266mm :super

čet sem na forum.205gtidrivers.com , že když dáš dopředu 283mm tak pak musíš vyhodit omezovače průtoku na zedek, protože ti potom zadek přestane skoro brzdit

na 1.1 sem dal třmeny a kotouče z gti(girlingy) a brzdovej válec z gti a nástup brzd je razantnější a brzdí to jako kráva :super ( aby taky ne, když to sou brzdy na dvakrát tak výkonný auto:D)

Odesláno

taky sem na d tim premyslel dat tam brzdy z GTi... Ale kdyz tam dam jen kotouce a brzdice s deskama bez brzd.valce tak to bude taky brzdit lip? Melo by ne? :)

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Chtel bych se zeptat na kolik vyjdou cca trmeny z 307 HDi z vrakace???

A potom jaky byste mi doporucily podvozek na mou 309ku 1.6 ? Nevim zda snizeni 35/35 nebo rovnou 60/40... :myslim Zase jezdim po Praze tak abych porad neskrtal popr. od jake znacky? Nechci stavitelny ale asi pevny.Zase aby to nebylo moc drahe :) D2 podvozek by se mi treba libil,ale asi bych na nej nemel :aut Chci konecne na jare nejpozdeji shodit 309ku k zemi,aby konecne vypadala jako auto :D

Predem diky za odpovedi!!! :super

[upravil dne 22/9/09 SV 24]

na bazošu to auto prodáváš a nebo né?

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

to cheš na to dávat brdy 283mm :myslim počítaš s tím, že se tam vejdou jenom 15ky a to bez závažíček :P

....

čet sem na forum.205gtidrivers.com , že když dáš dopředu 283mm tak pak musíš vyhodit omezovače průtoku na zedek, protože ti potom zadek přestane skoro brzdit

zavazicka se vejdou, ale musej se trochu ubrousit (aspon v mym pripade)

.....

nemas nahodou odkaz na ten clanek z gti drivers? je fakt ze mam pocit ze mi ted jde vsechno na predek (i tak to ale brzdi lip :)), nicmene mam vypojenou regulaci zatizenim toho omezovaku vzadu (pokud tam ovsem je regulace zatizenim napravy jako treba u 306)..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...