Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 teplomer spatne ukazuje


svoda

Recommended Posts

Zdravim peugotaci mam problem s ukazatelem teploty na P306. Pote co jsem asi na poctvrte sehnal to spravne cidlo, nainstaloval ho zjistil jsem ze problem nebyl v cidle :-). Teplomer nadale ukazuje po nekolika minutach chodu motoru podezrele vysoke hodnoty,navic kdykoliv zapnu nejaky elektro spotrebic tak rucicka poskoci jeste o par stupnu vic-cili pokud jezdim se zapnutymi svetly je teplota konstatntne kolem 100 stupnu a popripade jeste vic. Pokud svetla vypnu rucicka o neco klesne. Byl jsem presvedcen ze je to vadnym teplotnim cidlem ale zrejme bude zakopany pes jinde. Nemate prosim nekdo podobne neblahe zkusenosti. Diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Presne tak, je to v ukostrení. Len treba zistiť kde. V prvom rade skontroluj pripojenie mínusového pólu batérie na kostru karosérie, potom prepojenie medzi karosériou a motorom, pretože motor je zavesený na gumách a alternátor potrebuje mať - pól spojený s karosériou a aj s batériou. Ešte môže byť problém s ukostrením samotnej prístrojovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte tak jste meli pravdu bylo to ukostrenim. Byl odpadlej kablik co vede z kabeloveho svazku na sroub motoru - je tam chytlej i minus pol baterky. Bohuzel prisel jsem na to az po zaplaceni castky 77€ v jendom nitranskem pseudo-autoservisu, kde mi vymenili obe cidla a dokonce chteli menit i ridici jednotku protoze jim diagnostika ukazovala stale chybu. Inu za blbost se plati a za blobost a neschopnost \"automechanika\" dvojnasob. Pro ostatni byl to: Cars Service Nitra Luzianky tak si na ne dejte pozor, pres autoelektriku jsou to skutecni \"odbornici\". Diky vsem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...