Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

těsnění pod hlavou


Guest sttenny

Recommended Posts

Mam na to iny nazor. Menil mi ho mechanik pred 2 tyždňami pri priležitosti výmeny rozvodov. (Musel mi aj kapku zbrusit hlavu lebo už vznikali problemy aj tam) Vraj je to u PEUGEOTU bežne a to u DIESELOV pri 120.000km a BENZIN 150.000 km. Mizla mi voda. Tesnenie som videl. Zničene, prehrdzavele. Po vymene je vsetko O.K. A možem ešte podotknuť že sa mi aj znateľne zvýšil ťah auta. Ale je to len moj nazor alebo skôr nazor mechanika ktory mi to robil. A je to dosť chvalený mechanik a v motoroch vraj najlepši čo sa týka okolia Ružomberka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale voda mizla prave z dôvodu vadneho tesnenia a práve tak znela otazka. Keby bolo tesnenie v poriadku tak voda netečie. Ja netvrdim že vymena tesnenia pod hlavou sa mení preventívne ale každopadne je tam nejaky problem. To moje tesnenie bolo v dezolatnom stave. A mohli sa od toho odvýjať ďaľšie problémy. Mám najazdených 170.000 a to tesnenie bolo naozaj veľmi špatné. A voda unikala asi v takom množstve že na 2000 km som dolieval asi 3/4 litra vodičky. Niesom odborník aby som radil, len som sa podelil s mojou skusenosťou.

Tu je odkaz na temu kde som o tomto probleme pisal:

[upravil dne 20/9/09 biema]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ved jasne že s humorom. Ja viem načo sa sa \"tazatel\" pytal a preto som aj dodal slova mechanika. Citujem :\" U peugeotov je to bežne. DIESEL 120.000 km a BENZIN 150.000 km\". Ja som ten problem mal tak preto som mu veril. A nechce sa mi verit že v mojom pripade to bola len chyba jedneho modelu. Myslim že niečo pravdy na jeho slovach bude. Bal som sa tejto opravy lebo som vedel že cena vymeny rozvodov sa značne predraží. A aj tak bolo. Ale už to mam za sebou a Pežotik pradie ako mača. Ba dokonca ked sa zahreje na spravnu teplotu (čo stačí mala chvíločka) a zastavim niekde na križovatke mam niekedy pocit že mi zhasol motor. Jednoducho ho nepočuť. Ale na tom ma hlavne zásluhu nedávna výmena oleja.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesnenie pod hlavou sa urcite nemení preventivne !A ak ti na 2000 km zmizlo 3/4 litra chladiacej zmesi tak si to musel zbadat na zatke od dolievacieho otvoru na olej ktori chiti taku emulziu alebo aj na oleji.Myslim si ze kazdy mechanik pokial ide o peniaze a zbada ochotu ze chces problem riesit u neho tak ti ktomu prida nejaku omacku aby si on mohol zarobit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...