Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dá se vysát pes? resp. to co z něho zbylo?


Hadra

Recommended Posts

Mám dotaz - koupil jsem ženě auto....super stav, cena atd. Co mně ale pije krev je, že je plnej kufr a zadní sedačky chlupů. Kdo zná koberce ve Fábii ví, jak svinsky se z toho filce něco dostává. Ze sedaček docela dobrý. Nicméně bych se rád zeptal - ten pes je v tom autě pořád cítit. Vysál jsem to myslím dokonale, sedačky vyčistil, ale prostě když tam člověk sedne, tak to není to pravý. Přemýšlím, že investuji do mokrého čištění odbornou firmou, ale než se tam rozjedu to zjišťovat, rád bych věděl jestli to má smysl.

pozn: byl to nějakej pitbul nebo něco, co má chlup cca 2-3cm

[upravil dne 16/9/09 Hadra]

[upravil dne 16/9/09 Hadra]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslím si, že takovýho yorkshíra nebo krysaříka by jsi svojí neopatrností vyluxovat mohl, možná by se ale šprajcnul v hadici :D

No jinak co se týká zbytků po psovi tak záleží co má za chlupy. Nejhůř se z čalounění dostávájí chlupy z krátkosrstýho psa, takový ty tvrdý štetiny. Šéf má psa s touhle srstí (nevím co je to za rasu) a v jeho autě to prostě nejde dostat z čalounění, z koberců. Nechávali jsme to čistit i firmou, ale to by se ty chlupy museli snad vytahovat pinzetou po jednom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kvalitni cisteni opravdu pomuze, ale ja pouzivam na zadnich sedackach takovou gumovou plachtu spesl na psa a nemam zadny problem :-). Plachtu jsem porizoval kvuli kuzi na sedackach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad chlupy: Prodávají takové gumové válečky, které lepí. Je to primárně na odstraňování chlupů z oblečení. Pojezdíš s tím sem tam, chlupy se nalepí, pak se váleček omyje, přestane lepit, chlupy opadnou. Nechá se uschnout, začne lepit... a tak pořád dokola.

Další věc, kterou používám na chlupy je izolepa. Pricip podobný jako s lepícím válečkem, jen jednorázově (namáčení nepomůže).

Ad smrad nebo hluboká špína: Aktivní čistící pěna a vysavač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám na odstranění chlupů v sedačkách a čalounění lepící pásku,prostě kus ustřihneš a vždycky nalepíš na čalounění,přitlačíš a strhneš....a na smrad fakt asi jen čistící pěna nebo mokré čištění....nebo nechat vyčistit odbormou firmou;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...