Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

superstar .... a jine :)


BV406

Recommended Posts

tak by me zajimalo, jestli se nekdo ze soucasnych registrovanych nebo cestnych clenu klubu ci tohoto fora prihlasil nekdy do teto souteze .... :) ci do nejakych jinych peveckych akci, pripadne, jak jste dopadli :) ?

a co si vubec myslite obecne o soutezich tohoto formatu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v prvni verzi se objevilo par zajimavych lidi, ale uz ani nevim kde skoncili... coz mozna bude tim, ze bulvar nesleduji a ze tech opakovani od te doby uz nekolik bylo, takze asi zapadaji v pozornosti medii... nicmene neni to zrovna porad, ktery by me donutil zapnout TV...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak to s tím hlas a sluch - ono zdaleka ne každý má oboje. Jsou to na sobě dost nezávislé věci. Někdo nemá ani jedno (takových lidí je dost málo), někdo má oboje (takových ještě míň), a zbytek (většina) má jedno či druhé vždy o něco lepší.

Zářný příklad těch, kdo to nechápe, jsou dementi, co píšou o Klezlovi, že by to zpívání měl předvést. Klezla je přitom uznávaný hlasový pedagog, který má výborný sluch, a nadto ví, co s hlasem, ale sám nemá hlasové dispozice, takže nic moc předvádět nemůže, i kdyby se na hlavu stavěl. Něco se dá sice naučit, ale jsou určité limity, které překonat nelze.

Na druhou stranu je dost případů lidí, co mají hlas jako zvon, ale jsou \"hluší\". Ti jako sólisti mají pramálo šancí, většinou budou \"ujíždět\". Pokud nejsou hluší úplně, dokáží se držet doprovodu (nástrojů), nebo případně kolegy zpívajícího totéž.

Jak je kdo na tom se nejlépe pozná na zpěvu a capella. Zazpívat s kytarou a držet se jí dokáže téměř každý, zazpívat čistě a capella jen malé procento lidí. Největší nářez pak je trio, kvartet, kvintet atd. bez doprovodu zpívající věci jako třeba Kornův Čtyřtet.

EDIT: oprava hrubky, to jsem tu nemoh nechat :)

[upravil dne 9/15/09 oddie]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: destiny

Tak já se přiznám, že sleduji na internetu Superstar pravidelně. Docela se vždycky u toho pobavím, co za hovada tam leze. Někteří je vidět, že to je z recese, ale nejlepší jsou ti, co jsou přesvědčení, že výborně zpívají a pak tam halekají jak postřelená koza :D

Jako bych to napsal sám, opravdu je tam tolik k vidění, nepíši slyšení, spíše ječení a krákání, že to až bolí.:o:o
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...