majty Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 ahoj, nevite nekdo jestli se lisi tapeci u breaku a sedanu novy model ? jde mi o vsechny 4 - shanim kozeny do sedana... tak nevim jestli se zamerit jen na sedan nebo by tam pasovali i z kombika ? P.S. jestli o nejakejch vite tak mi dejte vedet Citovat
Ferry Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 rozdil mezi sedan/kombik neni, je jen rozdil mezi stary/novy model, maji jine uchyceni ( musely by se prevrtat a prenytovat ty plechy, ke kterym se tapecy sroubujou ) a jine ovladace stahovani oken ( tvar, konektory, zapojeni ) jinak nekdo tu na klubu potahoval svoje stary tapecy kuzi, nebo kozenkou a mel to docela pekne provedeny, byly tu i fotky, tak treba by to byla taky alternativa [upravil dne 11/9/09 Ferry] Citovat
majty Odesláno 11. září 2009 Autor Odesláno 11. září 2009 ferry: dik.. ja sem tu nekde cetl ze to potazeni neni jednoduchy a ze by to vyslo celkem draho. Nemas odkaz na to vlakno kde to je ? nemuzu to najit Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Tak se mrkni do vlákna tom406 a jeho coupé. Ten tuším tapec dveří potahoval. Citovat
rarasik Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 presne tak, tom406, myslím že to nalepil lepidlom na starý tapec. videl som to naživo a :super Citovat
Burisek Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 a ten borec se jmenuje Sobol...... fakt dobrý.... mě dělal sedák s vyhříváním a super práce !! Můžu jen doporučit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.