tukan1 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 caute. mal by som na vas otazocku. mozno blba ale nestretol som sa s tym este. existuju led ziarovky ktore su ako nahrada za klasicke. napriklad v obrysovych svetlach mam w5w ziarovku. chcel by som tam dat ale taku istu len LED. jedine co ma zaujima ci je vlastne legalne to pouzivat. v podstate mam na auto schvaleny nejaky typ ziarovky. takze by malo byt jedno aka technologia, ked ten typ ziarovky suhlasi. alebo sa mylim? dakujem za odpoved. Citovat
mindwipe Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 neviem ci je to povolene, ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze kym tam das nejaku normalnu bielu (nie cervenu, modru a podobne) tak do toho drbat nebudu.. len na farebne su ti nasi slovaci nejaky nachylny.. osobne tam mam vysokosvietive trojledkove - bielej farby.. najblizsie este nejake bielsie ziarovky do stretavaciek a bude sa mi to uz pacit 100%tne.. Citovat
tukan1 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 ja mam v stretavackach H4 cool blue. svietia pekne na bielo. ale parkovacky mi to kazia, tie su klasicke a svietia na zlto. preto tam chcem dat biele led, aby to bolo rovnake. nechystam sa ziadne farebne experimenty stvarat. takze s kludom mozem dat, nebudu do toho rypat. diky Citovat
pastorek Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Ja som dal na Clio biele LED parkovačky a policajti nemali námietky ani pri opakovanej kontrole. Pritom na Cliu sú vidieť i pri zapnutých stretávačkách. Citovat
mindwipe Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 aj na 206ke ich dost vidno, kedze su dost daleko od stretavaciek.. a aj kamos co je policajt tak vravel, ze s tym nerobia problemy.. akurat ze nemam davat farebne, lebo to uz prekaza viacerym (ale farebne som aj tak nechcel, sa mi to paci takto ) Citovat
tukan1 Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 tak ich tam teda dam. vlastne musim kupit najprv. a ked uz som pritom neviete nejaky dobry eshop na tieto ziarovky? pozriem ich aj v obchode normalne ale chcem si aj na nete porovnat. potom sem hodim nejake foto. Citovat
mindwipe Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 tak ja mam presne tieto http://www.soundcar.sk/tuning-exterier/led-ziarovky/super-led-parkovacky-patica-t10-sada-2ks.-hdcsl2066.html ale maju ich tam aj viac a rozne.. len ta cena je podla mna dost vysoka za ledky.. ale co uz.. mne sa nechcelo cakat a fusion mam blizko skoly.. ) Citovat
PnR Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 mindwipe ak by si chcel do stretavaciek biele tak skus osramy silverstary, mam ich v dialkovych a svietia na bielo.. len neviem ako to je s zivotnostou.. Citovat
mindwipe Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 som si akurat cital o nightbreakeroch.. ale tie vraj maju strasne ubohu zivotnost.. no uvidim, este mam cas.. prijmy mi uz aj tak skoncili na toto leto a meniny su este daleko.. najblizsie az sa stretneme mi ukazes tie tvoje dialky.. Citovat
tukan1 Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 ja som nasiel tento obchod: http://www.narva.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=303&stishowtype=1&pagesize=60 ceny sa celkom daju myslim. jedine co su drahe su P21W. asi porozmyslam nad nimi. snad budu mas zivotnost aspon rok. beriem spät, neda sa odtial objednat. potrebna registracia a nesplnitelne podmienky. [upravil dne 9/9/09 tukan1] Citovat
projozo Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Mne tam vydržali Ledky 6 mesiacov,potom odišla jedna po druhej. Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Nevim, dneska jsem chtěl měnit parkovačky za led smd, na jedné straně jsem ji vyndal a zandal v pohodě, ale na druhé straně, kde je trubice a nádoba na odstrikovače ji tam prostě dostat nemůžu, i když si sundám vše co je možné, tak se tam nedostanu. Tenhle problém nikdo neřešil? btw na levý straně z pohledu řidiče mi jedna ledka spadla někam pod abs nebo tam někam, nepropadla, nenašel jsem ji, tak asi zapadla někam kde už ji nikdo nikdy nenajde. Může taková ledka způsobit nějakej problém, když zapadne někam kam nemá? :-/ Citovat
praktik Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 The DoctoR vytiahni nalievacie hrdlo a pristup OK:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
tomyk Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ad zarovky - Nightbreaker jsou v poho. Zivotnost nic moc, ale vzdy me to bez problemu reklamovali. Takze za 500 nekonecny prisun zarovek Ad. diody v parkovackach - nedoporucuju. Maji maly odber a kontakty proto zaoxiduji a nesviti to. Aspon na trech autech ze tri se to stalo Citovat
Gitarista001 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: tomyk Ad zarovky - Nightbreaker jsou v poho. Zivotnost nic moc, ale vzdy me to bez problemu reklamovali. Takze za 500 nekonecny prisun zarovek Ad. diody v parkovackach - nedoporucuju. Maji maly odber a kontakty proto zaoxiduji a nesviti to. Aspon na trech autech ze tri se to stalo Kontakty viac oxiduju pri vacsom prude kedze pri znecistenych kontaktoch tam prebieha elektroliza. Citovat
tomyk Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 vubec netusim co to znamena . jen mi to tak zduvodnoval clovek, co se necim takovym zabyva (asi abych to pochopil) Citovat
Gitarista001 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Jednoducho cim viac bude zaoxidovany kontakt a cim vacsi prud cez kontakt pojde tym vacsi bude ubytok napatia na danom spotrebici. V tomto pripade to znamena ze dioda ti bude svietit spolahlivejsie ako ziarovka ktora spotrebuje vacsi prud. Citovat
NicolasB Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Tomyk, \"něco jako když ti rezne železo\" Citovat
tomyk Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: Gitarista001 Jednoducho cim viac bude zaoxidovany kontakt a cim vacsi prud cez kontakt pojde tym vacsi bude ubytok napatia na danom spotrebici. V tomto pripade to znamena ze dioda ti bude svietit spolahlivejsie ako ziarovka ktora spotrebuje vacsi prud. Tak proc me na zadnem aute po delsi dobe dioda nesviti? Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Nesvieti alebo prestane svietit ? Lebo ak sa ti nerozsvieti ani po tom ked ju ocistis odisla koli narazom prudu ktory vznika pri zapnuti svetiel. Preto ja som si dal led diodu do serie s usmernovacou diodou a na kontakt k ledke som pripajkoval kondenzator. Tym som ziskal to ze dioda mi tak skoro neodisla + efekt z BMW X5 a to pomale zhasinanie prednych parkovaciek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.