Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec začal se mě při brždění propadat brzdový pedál zezačátku byl tvrdý a nebrzdilo auto až po chvilce šel pedál pomalu dolů a auto začalo brzdit, tak se vyměnil hlavní brzdový válec a brzdí to líp ale pedál se pořád propadá,ale když auto není nastartované, tak pedál nepadá je tvrdý a bylo mě řečeno že by to mohla propuštět ABS jednotka a nebo membrána(takový ten hrnec u hl.brzdového válce) poradte estli někdo víte brzdy sou odvzdušněné a když šlapu na pedál tak brzdovka nebublá že by tam byl vzduch

Odesláno

Membrána to nebude, tá sa prejavuje tvrdým pedálom i po naštartovaní. Prepadajúci pedál býva prejavom vadného brzdového valca ale ak si ho menil a vieš že je dobrý tak už jedine únik kvapaliny alebo ABS.

Takéto niečo tu pred nedávnom riešil niekto na P307 a v servise mu povedali že je to normálne a v poriadku.

Odesláno

no záleží jak dlouho ti to dělá já když jsem mněnil zadní prasátka tak to dělalo taky po čase to bylo lepší pak znovu odvzdušnit trochu se to zlepšilo a po nějakým čase se to vrátilo do normálu prej to dělá ABS než se pořádně odvzdušní:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...