Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 2.1TD-zhasíná motor


trollik

Recommended Posts

Doufám,že mi někdo poradí.

Při jízdě mi z ničehož nic zhasne motor. Byl jsem na diag. a nic nenašli. Pokud to zhasne a rozsvítí se diag.,tak to hned nastartuju(nesvítí žhavení)a jede to dál. Bylo mi v servisu řečeno,že se chyba po několika startech smaže a nebo po nějakejch ujetejch km,takže to nemusí ani objevit hned.Poradˇte co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a to jako samo od sebe ? No nevím,máš tam toho Lucase nebo Bosch ?? Asi bych řekl že to vyhodnotí nějaké jako uchlastání a proto se vypne ! Prošel bych ukostření a nechal zdiagnostikovat vstřikovače jinak mě nic nenapadá,ale je divný že na diag to nic neukáže....

a ještě taky mě napadá... co v motoru to \" tlačítko \" na vypnutí přívodu nafty do motoru,není to tím ?? jestli není nějaké špatné,a nafta někde okolo vstřiků nebo čerpadla neteče ??

[upravil dne 2/9/09 Burisek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to Lucas stale(nemenil jsem za bosch). Otec mi take rikal,ze to muze bejt jen nekde blbej kontakt. Jake tlacitko v motoru???? Jo nejdivnejsi je to, ze to znovu pred nastartovanim nezhavi! To je ta zahada! Teda aspon nesviti kontrolka ale servisak rikal,ze pokud kontrolka neviti,tak to nezhavi,je to prej primo zprazeny. No ono ta ele. je stejne nejaka podivna a cela na procisteni(kontakty). Jelikoz mi nesvitila pulka pristrojovky 1/2 roku a blbne otackomer. Vzdy je to pokud je v aute teplo(ohrate od slunicka). Pak bouchnu pesti do pristrojovky a opet otackomer jde jak ma,ale nekdy to take nestaci. A dnes rano jsem zjistil ze se i rozsvitila pristrojovka jak ma:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...