Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jedině s potvrzením od Peugeota, nebo ty listy ke kolům...

Už se to tu řešilo několikrát...

To vypadá, že než ti auto prodali, tak tam dali horší kola (plechy) místo nějakých pěkných alu...

Odesláno

taky se divím že chce někdo menší než má....ale jestli máš známého pres kola tak by ti měl vystavit typový list a s tím dojít na uřad...jestli nemáš máš smolíka..

Odesláno

Ja jezdim slusne a podle predpisu.A pokud to do me nekdo rizne tak to budu stejne resit pres pravnika protoze i kdyz na tom nebudu mit zadnou vinu tak na vyslechu prvni co uslisim bude navrhuji spoluvinu a pojistovna mi da velky h.... .

V Sumpeku to tak je .

BTW: A kdybych to chtel resit kam stim? Na Dekru bo na Mestskej urad?

[upravil dne 2/9/09 tommas11]

Odesláno

Keby si to chcel riesit, tak uz sa to tu preberalo velakrat, ale v skratke: potrebujes tipovy list od diskov na aute, na ktorom je uvedene, ze su urcene pre tvoje vozidlo, alebo potvrdenie z peugeotu, ze na tvojom aute moze byt pouziy dany rozmer (to nedostanes) a s tym ist na Mestsky urad, odbor dopravy, tam si zaznamenaju zmenu:roll ...btw zatial sa to tu podarilo malo ludom:)

Odesláno

ještě dodám že s tým typovým listem musíš na stanici stk. kde ti zkontrolují zda kola a pneu sedí podle typovýho listu a pak jedeš na uřad.

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Ja bych to neresil mam tam 17ky a v technicaku mam jen 14ky.Jinak ja sebou velkej technicak nevozim takze sou mi Policajti u pr.... a jinej duvod na zapsani nevidim:)

v jednom mas pravdu ze policajti nevi co mas v technicaku zapsano...ale pokud se nahodou stane treba nejaka nehoda pri ktere bude asistovat policie tak se urcite zacne resit cely technicky stav vozidla a muze dojit i na tvoje kola..je lepsi mit vse zapsano v technicaku..je mi jasny ze pokud mas 17ky tak mas nizkej profil a je mozne treba tyto kola pouzit ale tim ze mas vse zapsano ses krytej..nikdy nevis co se muze stat..!!!

Odesláno

No,jde o to,že jdu na technickou,auto jsem koupil na 13kách a jiná kola nemám,měl jsem tam i 15ky,ale ty mi na nerovnostech trochu škrtali při naloženém autě,tak jsem je dal pryč,sháním 14ky plechy.......

Odesláno
Původně zaslal: 306xn

No u vas v cechach nevedia ale u nas hej bo uz velky neexistuje a je len taky skladaci a tam je vsetko:bacha

Ale tak každej policajt si muze vyject velkej technicak na jejich PC v aute :D

Odesláno
Původně zaslal: Thorus

Původně zaslal: 306xn

No u vas v cechach nevedia ale u nas hej bo uz velky neexistuje a je len taky skladaci a tam je vsetko:bacha

Ale tak každej policajt si muze vyject velkej technicak na jejich PC v aute :D

No to hej ale takto to ma priamo na dlani:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...