Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Antiradar do 607


Pan_Vetvicka

Recommended Posts

Nadešla chvíle kdy mě došla trpělivost dostal sem pokutu za 58 km/h v obci (ukecal sem je na 500 kč) ale princip je dost na hovno :P a to nejezdím zrovna nějak šíleně. Nechci tu řešit poli(na)cisty. Zpět k věci.

Chtěl bych vedět jestli máte někdo zkušenosti s antiradary v 607 případně jaké používáte. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, s 607 máš jednoduchý výběr. Jediné řešení je Bel 975EURO případně doplněný AL G9 proti laserům. Sám tuhle kombinaci mám. Přenosné AR jsem měl v předešlých autech, které narozdíl od 607 neměly pokovené čelní sklo.

Jestli budeš chtít, můžu Ti domluvit slevu a montáž. Pokud jsi z Prahy, můžu Ti ukázat, jak to funguje a jak to na 607 není vidět :D

[upravil dne 31/8/09 shwaara]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Bel 975EURO (nic jiného funkčního pevného se v ČR neprodává) - 24890,-

Montáž - 6-10.000, ale to si zručnější člověk namontuje i sám. Na P607 je montáž prý dost za trest kvůli úzkým průchodům.

Můžu doporučit ještě rušičku bez které je AR polovičaté řešení: Ochrana jen předku - 21895,-, celého auta 34895,-

Podrobněji na www.antiradary.net. Na všechno zboží od nich můžu domluvit slevu ;)

AR jsou luxusní a drahé zboží, no.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, cenově se Ti komplet výbava asi nikdy nevrátí:) Ale na bodech ji máš zpět docela rychle. Táta má v oktávce Bel RX65EURO za 15k Kč a už bych řekl, že se mu vrátil. Vždy mi volá, když ho zachránil před pokutou :)

Já to mám jako hobby, prostě miluju pocit, kdy jsem je zase převez :-D Zpomalím na 50, pokynu a jedu dál :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám RX65 dva a půl roku a zrovna dneska mi zachránil řidičák. Je docela zajímavý, že u 407 funguje docela dobře i přes to atermický sklo (umístěn dole na okně), zatim ho v ní vozim 3 dny. Za tu dobu mi to chytilo 1x laser a 1x ramer s dostatečným předstihem. Předtim jsem ho měl ve 406-ce a to fungovalo jen umístěný v tom vyšrafovaném poli vedle zpětnýho zrcátka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Některé vozy s pokoveným čelním sklem mají buď u sloupku nebo zrcátka kousek bez pokovení, 607 myslím ne. Ad funkčnost: Jo, on funguje, někdy docela dobře, ale ve většině případů je citlivost hodně omezena, což může být v případech, kdy radar nehází moc odrazů, velký problém.

Známý vozil AR v tom kousku bez pokovení, ale pak stejně musel vyměnit za pevnou sadu (i když se mu z finančních důvodů vůbec nechtělo), protože zjistil, že ani v tom výřezu nefunguje AR na 100 %..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všichni Peugeoti maj bez pokovení tu vyšrafovanou část u zpětnýho zrcátka, ale u 407 to tam na přísavkách nedrží, tak jsem to z lenosti dal jen na okno a zkoumám jak to bude chodit. S tou polarizací už jsem to četl ale to bych si musel vyrobit držák, nebo nějak vymyslet umístění a nějak mi to lenost nedovolí :D nedá se na to držák na vertikála někde koupit? Pomalu už začínám přemejšlet i o antilaseru ale nějak se mi do toho z hlediska financi nechce, uvidíme, kolik ještě nachytám bodů :)

a těch falešnejch poplachů mám požehnaně, snad ještě víc než ve 406

[upravil dne 17/9/09 Ajdamek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že se dá koupit: http://www.antiradary.net/prislusenstvi/

Na vyšrafované části opravdu držet nebude. Dokonce jsem myslel, že to přes ni ani nefunguje :) Přes okno Ti bude fungovat, ale ne spolehlivě (horší citlivost)

A ty FP jsou způsobeny horizontální polarizací. Horizontálním umístěním a ještě za pokoveným sklem jsi vlastně degradoval svou EURO verzi na úroveň US verze za 5.000Kč ;)

[upravil dne 17/9/09 shwaara]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadlo mě, že mám možná ještě někde doma nějaký vertikální držák, který mi zbyl po RX65e nebo X50e, můžu se kouknout. A téměř určitě bych někde měl mít 45° držák, který jsme kdysi testovali (předpoklad byl, že by detektor fungoval jak na vertikálně, tak horizontálně polarizované radary, pokud by se nějaké takové vyskytly - taková podezření už byla). Na vertikální radary fungoval stejně jako vertikální držák, horizontální jsme ale nepotkali :))

Jen nevím, jestli ho ještě mám, kouknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nelze mít všechno - buď koupíš levně s tím, že dokoupíš drahé příslušenství, aby to fungovalo, nebo koupíš u výhradního dovozce, třebas dráž, ale ten vertikální držák tam už máš.. Bohužel jsem zatím našel jen přísavky :)

Jinak úplně vše k dané problematice je zde: http://antiradary-forum.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...