Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vstřikovaci komora


Peta-k

Recommended Posts

zdrawim tak jsem včera koupil od MALČUSE vstřikovaci komoru z litrove 106 na moji 1.1 zkoušeli jsme ji projed v usti a všecko ok tak jsem si ji vzal a ze doma jsi ji vymenim tak jsem to vymenil všescko zapojil jak ma a vubec motor nechytne zkoušel jsem to roztlačovta a ani tuk!!!:nevimnemuže bejt třeba tryska ucpana nebo neco??ale když jsem dal nazpet tu moji rozbitopu tak všecko ok nastartovalo to hnedka na poprvi tak ja nevim :myslimčim to muže bejt!!!by nemelo vadit ze ta komora je z litroví 106 a ja mam 1.1 ne??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a rok výroby jakej je rozdíl? a jakej je to typ te střikovací komory kouknu se ti do autodat jestli jsou stejné kdyštak hod foto jinak tam stačí maličko bordelu a ucpe se mužeš to proměřit multimetrem

[upravil dne 30/8/09 luky106rolandgaros]

[upravil dne 30/8/09 luky106rolandgaros]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to teda nevim jakej je rok vyroby litrovy 106 ale ja ma 92 a typ ja nevim jakej je vim že tam je napsano bosch!!!akorat ta komora co jsem koupil tak ma vyvody na benzin hodne od sebe jeden ze zadu vstřik.komory a jeden zepředu a mel jsem vyvody u sebe to muže bejt tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a hadičky od benálu máš dobře?no seš si jistej že máš stříkačku 92ky se dělaly i z karbcem Solex jinak stříkačka by měla bejt Bosch a od 93 se dělal Magneti Mareli tak ten bosch by ti tam měl sedět ale koukám podle fota tak jsou dost rozdílné skus najít značku té komory co jsi koupil. tu co jsi tam měl tak tu znám.... ale tuhle ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Peta-k

si deláš prdel že to nepošlape!!!tak proč krokač nastavi otačky relatko cvakne a napusti se do komory benzin ale nestřikne to by nešlo ani to ne?

to sice ano,ale vstřikovací elektromagnetický ventil se ti neotevře......třeba to ma jinak zapojené vodiče v tom konektoru na vstřikovací komoře,pač 2 draty jsou na vstřik.ventil a 2 na čidlo teploty nasavaného vzduchu.....další otazkou zůstava,jestli ten vstřikovač umí komunikovat s tou tvoji starší řj.když je to z Mono-motronicu...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...