Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik nás tu ještě je aktivních se 405kou??


Kloub

Recommended Posts

  • O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Ahoj hoši, dnes jsem našel toto forum. 

 

Také vlastním Peugeota 405 a udržuju ho v dobré kondici. Nemá žádnou korozi a málo najeto. Opečováván je od nového kousku a vlastníme ho v rodině. Byl dědy od nového a ted ho mám já. Spíš už jen jako na udržení. Tak si s ním hraju co nejvíc. A myslím si že by nebylo špatné udělat stránku na FB aby jsme mohli být aktivnější a více si radit. Co říkáte? Já se toho klidně ujmu.  Akorát je potřeba to tam nasdílet at se nás tam sejde co nejvíce a můžeme třeba se i někdy někdě potkat s mazlíky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen jestli teda o to bude zájem. Tak se kdyžtak vyjádřete at můžeme něco zprostředkovat. Protože jak koukám tak tady to skoro aktivní není. A navíc 405 jsou už veteráni. Už jich jezdí fakt málo a málo kdo se o ně hezky stará. Co jsem koukal tak se prodávájí samé vraky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady nějaké fotky :-)

Výbava je velmi strohá. Nemá posilovač řízení, ale za to má ostřikovač světlometů :D Nikdy jsem nepochopil proč to děda tak kupoval. 

Okénka všechna manuální a místo otáček hodiny. Jinak je to 405 po faceliftu. Novější vnitřek. Udivuje mě že i po tolika letech nevržou plasty jako u nových aut a na interieru není znát vůbec ten nájezd. Jediné co tak nám teď praskla hlavice řadící páky.  Jinak je na autě akorát měněné zadní světlo. Jinak vše původní co se týče věcí co se nemění pravidelně. 

 

Udivovalo mě že nám vydržela původní autobaterie 13 let a od té doby mám už 3 :D Takže je vidět jak to v dnešní době jde s kvalitou dolů. 

IMG_8254.JPG

IMG_8255.JPG

IMG_8257.JPG

IMG_8610.JPG

IMG_8611.JPG

IMG_8612.JPG

IMG_8613.JPG

IMG_8615.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty budíky jsme měnit nechtěly, jelikož chceme aby to bylo originál. Jediné co jsme měnily za modernější jsou reproduktory ve dveřích a radio :-)

 

Alu kola jsme chtěli kupovat letos. Jenže má zimáky se 7mm a jsou už 6 let staré. Takže je chceme dojezdit a na příští sezonu koupit alu letní a pak na zimu nové zimáky. Nemáme to jako hlavní auto. Je spíš jako rezervní auto s tím že ho beru na výlety. Občas když mě to chytne tak se s ním jedu projet 200 km :-) Tak 2x do měsíce. Jinak jezdí každý tyden. Beru si jí občas do práce (50 km) Takže nestojí. 

 

Fotky interieru u sebe nemám. Budu muset nafotit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady jedno foto interieru, akorát ted tam jsou tyhle koberečky protože látkové jsou vyprané. Tak aby tam něco bylo prozatim :-)

Řadící páka jak jsem psal nám praskla tak aspon oblepená páskou. A momentálně vyndané repro, protože se bude dávat silnější. Tak byla potřeba udělat silnější kabeláž.

IMG_0168.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...