Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam P306 1.4 93 a nejde mi pustit ventilátor,auto jsem koupil s nějakym vypínačem který bud zapne nebo vypne jenže po chvilce je vařicí ... a bylo mi řečeno že je potenciometr špatný.Ventilátor byl napájen od svazku na radio ale originální konektor tam byl takže jsem to vrátil zpět. Tudíž jsem potenciometr rozebral a vyčistil (dotykova čast neni ani trochu poškrábaná.Pojistky jsou ok a i přes to to nejede ,kde muže byt chyba ?

Odesláno

to mas co delat....takove upravy chlazeni jsem uz zazil nekolikrat :-D to je tak dobre na to sehnat si schematka a merit kabelaz a hledat kde co kdo proved nebo uhnilo....

Odesláno

mimochodem vyfotil jsem pojistkovou skřinku v motorovém prostoru a vypada to takto

obraz0005.jpg je to v pořadku že tam ty 2 relátka chybi?Konektor do toho ovladače nema vubec štavu jak jsem to proměřoval...

Odesláno

Prepínač ovládania spína - pól. Výstupy z neho idú k odporom vo vstupe vzduchu do kúrenia a odtiaľ na motorček ktorý má + po zapnutí kľúčika stále. Najčastejší problém bývajú tie odpory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...