jiri.koz Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Ahoj,mam P306 1.4 93 a nejde mi pustit ventilátor,auto jsem koupil s nějakym vypínačem který bud zapne nebo vypne jenže po chvilce je vařicí ... a bylo mi řečeno že je potenciometr špatný.Ventilátor byl napájen od svazku na radio ale originální konektor tam byl takže jsem to vrátil zpět. Tudíž jsem potenciometr rozebral a vyčistil (dotykova čast neni ani trochu poškrábaná.Pojistky jsou ok a i přes to to nejede ,kde muže byt chyba ? Citovat
Guest rtda Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 to mas co delat....takove upravy chlazeni jsem uz zazil nekolikrat :-D to je tak dobre na to sehnat si schematka a merit kabelaz a hledat kde co kdo proved nebo uhnilo.... Citovat
jiri.koz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 Jojo pravě ja to dal do puvodniho stavu tak jak to bylo nejede to :-X jinak pojistky jsou ok . Citovat
jiri.koz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 mimochodem vyfotil jsem pojistkovou skřinku v motorovém prostoru a vypada to takto je to v pořadku že tam ty 2 relátka chybi?Konektor do toho ovladače nema vubec štavu jak jsem to proměřoval... Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Prepínač ovládania spína - pól. Výstupy z neho idú k odporom vo vstupe vzduchu do kúrenia a odtiaľ na motorček ktorý má + po zapnutí kľúčika stále. Najčastejší problém bývajú tie odpory. Citovat
jiri.koz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 Jo jasne ale prvne bych chtel zjistit jeslti tam mam vse co mam mit. Citovat
jiri.koz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 proč jsou některé pozice prazdne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.