Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Taky u Vás máte horko?

Recommended Posts

Odesláno
:cool::o Taky tam u Vás máte takové horko? Ale přesto když teď jezdím tak mi teplota vody dle teploměru v autě nepřeleze přes 85 stupnů, tehdy sepnou sahary zatočí se cca 1 min apak OK jedeme furt dál.;):cool::papa
Odesláno

Kluci, vy jste na tom foru nalezlí, i když jedete v autě, ne??? Mě se sahary dotočili před osmou ráno, když jsem dorazil do práce a roztočí se přesně za 2 hodiny až to povalim zkrz Prahu domů!! Po celou tu dobu neprojevily žádnou aktivitu. :D:D:D (Ostatně, stejně jako já!)

Odesláno
Napsán autorem Operator

Kluci, vy jste na tom foru nalezlí, i když jedete v autě, ne??? Mě se sahary dotočili před osmou ráno, když jsem dorazil do práce a roztočí se přesně za 2 hodiny až to povalim zkrz Prahu domů!! Po celou tu dobu neprojevily žádnou aktivitu. :D:D:D (Ostatně, stejně jako já!)

:D:D :DDneska vám to de, klucí... furt se válim smíchy pod stolem :D:P

Já zase pořád vařím... chladiš jsem vyčistil... a nic. Už podezírám jen těsnění pod hlavou...

Odesláno
Napsán autorem lexa

:cool::o Taky tam u Vás máte takové horko? Ale přesto když teď jezdím tak mi teplota vody dle teploměru v autě nepřeleze přes 85 stupnů, tehdy sepnou sahary zatočí se cca 1 min apak OK jedeme furt dál.;):cool::papa

To mi povídej, místo abych si vychutnával jízdu mám zavřený okna a puštěnou klimu. Nemám to rád. Hřeje se turbína a nechce to jet přez 200 prostě to horko nás ničí :(

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem lexa

To mi povídej, místo abych si vychutnával jízdu mám zavřený okna a puštěnou klimu. Nemám to rád. Hřeje se turbína a nechce to jet přez 200 prostě to horko nás ničí :(

me to zase nejede pres 120, plotoze mam otevreny vsechny okynka.......:(

Odesláno
;) A když jsem včera zasr.ný motor důkladně, ale opravdu důkladně umyl tak se i líp chladí, začíná být z traktorku nový traktorek téměř GTi, jak povídá Luger. A když je zakázáno za jídy mobilovat, tak internetujem. Už 3 dny jsem udělal jen to nutné a pak se mi v hlavě roztočily sahary a overboot. :D:D;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...