Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorek od centrálu ve dveřích


Guest Jirkam

Recommended Posts

Zdravím vás.:papaPřestali se mi zamykat zadní pravé dveře přes centrál.Motorek strašně drnčí a dělá rámus.Myslel jsem že třeba vypadlo táhlo z motorku a že ho nasadím.Tak sem sundal tapacír a jsou tam 2 táhla obě když za ně tahám fungujou a vypadá to že jsou nasazený na motorku akorát je motorek nezvedá a jenom dělá velikej hluk.Je k němu dost špatnej přístup a mám strach že když se ho pokusím vytáhnout tak urvu nějaký to táhlo nebo že je tam už pak nenasadim.Nevíte co to muže bejt popřípadě jak ho vytáhnout? díky:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som mal tiež pokazený motorček. Je v jednej kope aj zo zámkom. Dá sa rozobrať, ale dostaneš sa, len k ústrojensvu zámku. Ostatné je zaliate a to čo ti drnčí je v podstate neopraviteľné, lebo sa k tomu nedostaneš. Ja som kúpil druhý zámok z vrakoviska za 400sk.

Zámok vytiahneš tak, že musíš najskôr povoliť tiahla od cuplíku zaisťovania dverý, potom zmontovať kľučku vnútorného otvárania, povoliť zámok a vytiahnuť ho aj s tiahlami a aj naspäť ho musíš dať s tiahlami, lebo potom ich nebudeš vedieť dať na zámok. Musíš sa stým pohrať, s tým vytiahnutím zámku. Vyťahoval som ho už dávno tak presnejšie to neviem už popísať

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On hovori o zadnych dverach ...

Vytiahnut to pojde, len sa s tym musis pomaly pohrat.

Fakt si teraz nespominam, ale jednemu s clenov tam pasoval aj univerzalny motorcek s nejakeho alarmshopu za 150 Sk ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal tiež problém so zadným zámkom, ale na ľavej strane. Ostal úplne hluchý, žiadne drnčanie - úplne ticho. Zohnal som na vrakáči druhý a vymenil.

marko 306 má pravdu, je to komplet zámok aj motorček. A ide to von dosť zle, komlet aj s tiahlami a k tomu zlý prístup. Ale dá sa to vymeniť;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Jirkam

...Motorek strašně drnčí a dělá rámus.Myslel jsem že třeba vypadlo táhlo z motorku a že ho nasadím.Tak sem sundal tapacír a jsou tam 2 táhla obě když za ně tahám fungujou a vypadá to že jsou nasazený na motorku akorát je motorek nezvedá a jenom dělá velikej hluk...

Motorček a prevody sú uložené v plastovej krabičke ktorá je teplom zlepená. Podľa toho čo píšeš to vyzerá že ten lepený spoj povolil a teraz ozubený prevod nezapadá do seba. Preto to robí rachot ale nehýbe tiahlom. Skús celý zámok vymontovať a uvidíš ako je to uvoľnené. Stačí iva zlepiť, poistit skrutkou a zase bude fungovať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím ho teda vytáhnout a uvidím díky za rady.Taky pojedu na Peugeot vrakáč kterej je nedaleko ale tam jsou pěkně drahý....Když jsem se tam byl ptát na kapotu od motoru r.v 1994-1996 tak za ní chtěli 3500kč což je teda moc z vraku když si vezmu že uplně nová v základní černý barvě stojí 3700kč :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...