Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Antiradary, V1 nebo Bell RX65E ?


Milhaus65

Recommended Posts

vsetky tieto hracky funguju ako radio. stale skenuje urcite vymedzene frekvencie a ak nieco zachyti tak to da vediet.

normalne radary vysielaju stale. Myslim ze to je Ka a K pasmo. Zakerne je na laseroch to, ze oni vysielaju len ked meria. tj do hladacika si da auticko stisne gombik v tom momente zacne vysielat a v tom momente zacne pipat antiradar.. avsak uz si namerany. Preto jedina sanca pri laseroch je ze merali niekoho pred tebou a zachytil si to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobní zkušenost nemám. O laseru psal na foru člověk co s tím dělá. Fw laseru umožní udělat foto po splnění 3 podmínek. Jednou z ních je , že musí mít objekt min 2 sec zameřen a ten nesmí změnit rychlost o +- x km/h.

Nejlepší na laser jsou jamery ,ale to je i u nás na průšvih.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, že se v tomhle tématu docela vyznám, můžu poradit. V1 má opravdu v létě problémy s rozladěnými radary, známá je hlavně felicie v Praze u sazka arény. Atermické sklo je problém, protože za ním je AR prakticky jen drahá hračka s dost omezenou účiností. Proto existují pevné sady (Bel 975EURO, Bel STi-R) Některá auta s atermickým sklem mívají u zrcátka nebo u sloupku malý nepokovený výřez, ale spoléhat se na to moc nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad lasery: Na to Ti je Bel i V1 k ničemu, prakticky vyznam je jen takovy, ze si mas zacit chystat doklady. Nicmene slysel jsem i o pripadech, ze dotycny stihl jeste nekam odbocit. Pokud ale rovnou delaji fotky, mas stejne smulu. Vhodny doplnkem je potom AL G9. Pokud chces, ptej se, na vsechno odpovim:) A muzu Ti domluvit i nejakou tu slevu ;-)

Jo a hodne informaci najdes zde: www.antiradary-forum.com

[upravil dne 15/8/09 shwaara]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, proc by meli, kdyz detektor za naraznikem neni vubec videt (dokonce, ani kdyz jsem ho hledal). V tom tkvi vyhoda pevne montaze. Jinak zas takovy postih za detektory zase neni. A nakonec: ten vas zakon neni formulovan uplne neprustrelne ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite s tym mas vecsie skusenosti ako ja, nezaujimam sa o to az tak, ale nezda sa mi ze by si laser zachytil za naraznikom.. jedine ze tam das tu rusicku co sa bude tvarit ako park. senzor, ale myslim ze fizli su na to skoleny ked mu bude hadzat nejake <>

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Laser urcite ne. Rusicka musi mit primy vyhled ven a nesmi byt nicim zakryta. Problem je, ze i kdyz detektory umi zachytit laser, byva uz pozde, proto mam na detektoru detekci laseru vypnutou, aspon chyta min falesnaku. Rusicky bych tu ale verejne nerozebiral. Kupovat dnes detektor bez rusicky je... nespolehliva ochrana.

Jinak: Je rozdil mezi vyhrivanym a pokovenym sklem. Za vyhrivanym funguji prenosne AR bez problemy, za pokovenym funguji spatne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...