Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,chci se zeptat od jakého roku se dělal nový model 406 a v čem jsou hlavní změny oproti starému modelu?

Ještě by mě zajímalo,jaké máte zkušenosti s 1,8 benzínem(spotřeba,závady,atd.)

Dík

Odesláno

No vzhledem k tomu, ze se ukoncila vyroba a prodej 406-tek --- mam v umyslu, na svych strankach, udelat takovy prurez historii ctyrinulasestek /zatim jsem sehnal vse o motorech a barvach, ted davam dohromady techn. data, snad neco najdu i interieru/

Jediny co lze rici je roky - takze OLD FACE ´95 - ´99 a NEW FACE ´00 - ´04

Odesláno
Napsán autorem white

No to je sice hezký, ale když si to přečteš znovu a pomalu tak zjistíš že sloters se ptal od jakého nikoliv do kterého!

No jóóó, tak to sorry, četl jsem to ve spěchu. V tom případě myslim, že od r. 2000. :papa

Odesláno

Prave jsem chtel zjistovat na strankach Peugeotu kolik stoji nova 406 abych srovnal cenu 407 a ejhle neni tam. Vite to nekdo, jak je to s nimi cenove?

• O 3 roky později...
Odesláno

no je to hodně starý téma ale potřeboval bych vědět od kdy jsou nový modely vím že je to 99 ale neví někdo přesně od kdy mám v merku 03/99 ale má starej předek podle fotek ještě jsem ho neviděl tak nevím jestli v tom není nějakej zádrhel:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

květen 1999---na99 procent :D:D

co jako byl nebo nebyl???????:o:o
Odesláno

model 99 se patlal hlava nehlava , co zbylo na sklade to tam dali , jsem videl uz tolik kombinaci az jsem neveril , to same plati o poslednim modelu 04 ktery je spatlany s 307 viz motor prevodovka , com pod volantem apod

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...