Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju poradit. Zjistil jsem, že LP světlo mi svítí tím způsobem, že při tlumených i dálkových světlech mi žhnou obě vlákna v žárovce. PP svítí normálně. Pátral jsem v relátkách pod přístrojovkou, žádné na světla tam nemam, jsou ty světla napojené na přímo z přepínače? Do chytré knihy jsem se ještě nedíval.:mad::o:papa

Odesláno

Jo, ty světla jsou propojené napřímo, z přepínače. To je taky důvod, proč ten přepínač světel často vyhoří - vyjma toho, že se taky často ulomí, a nejde přepínat na dálkové... Celkem doporučuju to na ty relátka předělat, já to mám udělané tak, že jsem doplnil přepínač den/noc, denní potkávačky svítí přes relé na první polohu (s parkovačkami), a tím pádem i normálně funguje světelná houkačka...

Odesláno

Otcovi jsem tam zamontoval bazmek na automatické rozsvěcování světel, takže to teď nejde přes páčku, ale přes relátka. Návod na stavbu na je mých stránkách . Jde jenom o to pak najít dráty. Ale celkem pohodlně jsem našel ten od kontrolky dobíjení a potom konektor od páčky a za hodinu to svítilo...:papa:papa

Odesláno

Pokud ti jedno svítí normálně a druhý ne, tak pochybuju, že by to bylo přepínačem. Vypadá to spíš na špatný ukostření LP světla. Zkus žárovku ukostřit přímo na baterku (měl by to být zeleno-žlutej drát(za to neručím))...pokud se to rozsvítí normálně tak je to jasný ne:)

Odesláno

:mad:Po včerejším extempore na těch zkur. světlech pokračování dneska odpoledné, zatím to směřuje k té kostře, nebo? když odpojím pravou žárovku, tak levá nesvítí vůbec.:mad::o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...