lexa Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Potřebuju poradit. Zjistil jsem, že LP světlo mi svítí tím způsobem, že při tlumených i dálkových světlech mi žhnou obě vlákna v žárovce. PP svítí normálně. Pátral jsem v relátkách pod přístrojovkou, žádné na světla tam nemam, jsou ty světla napojené na přímo z přepínače? Do chytré knihy jsem se ještě nedíval.:papa Citovat
oddie Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Jo, ty světla jsou propojené napřímo, z přepínače. To je taky důvod, proč ten přepínač světel často vyhoří - vyjma toho, že se taky často ulomí, a nejde přepínat na dálkové... Celkem doporučuju to na ty relátka předělat, já to mám udělané tak, že jsem doplnil přepínač den/noc, denní potkávačky svítí přes relé na první polohu (s parkovačkami), a tím pádem i normálně funguje světelná houkačka... Citovat
lexa Odesláno 19. červenec 2004 Autor Odesláno 19. červenec 2004 Vůbec nejsem potěšen. Zase kurva práce, tak to taky tada předělám, protože to už je za půl roku druhý přepínač.:mad: Citovat
Petr605 Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Otcovi jsem tam zamontoval bazmek na automatické rozsvěcování světel, takže to teď nejde přes páčku, ale přes relátka. Návod na stavbu na je mých stránkách . Jde jenom o to pak najít dráty. Ale celkem pohodlně jsem našel ten od kontrolky dobíjení a potom konektor od páčky a za hodinu to svítilo...:papa Citovat
Guest NiceOne Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Pokud ti jedno svítí normálně a druhý ne, tak pochybuju, že by to bylo přepínačem. Vypadá to spíš na špatný ukostření LP světla. Zkus žárovku ukostřit přímo na baterku (měl by to být zeleno-žlutej drát(za to neručím))...pokud se to rozsvítí normálně tak je to jasný ne:) Citovat
lexa Odesláno 21. červenec 2004 Autor Odesláno 21. červenec 2004 :mad:Po včerejším extempore na těch zkur. světlech pokračování dneska odpoledné, zatím to směřuje k té kostře, nebo? když odpojím pravou žárovku, tak levá nesvítí vůbec.:papa Citovat
lexa Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 ;) Světla se rozsvítili po důkladném umytí motorového prostoru a motoru jak jsem napsal v Modelech 205 v traktorku 205 GRD.:D;):papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.