Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Central zamkne-odemkne


vendelinek

Recommended Posts

Tak sem dneska při zaparkování asi 20 minut zamykal autí,centrálem i klíčem,cvaklo,zavrčelo,zamklo a vzápětí se to zase odemklo,jako když se nedovřou některý dveře,dokonce sem ze vnitřku zamknul dveře a klíčkem zamknul ty poslední u řidiče,jak to cvaklo a zavrčelo,už to bylo zase odemknutý,už sem myslel,že budu dneska spát u auta,nakonec ,co mě ještě napadlo,kde by mohla bejt závada,otevřel sem dveře řidiče a zkusil sem jestli jdou stahnout okna,u spolujezdce nešlo,tak sem byl doma,závada byla odhalena,zahejbal sem se svazkem,okno vyjelo nahoru,zavrčely zámky,zavřel sem dveře,zkusil dálkou zamknout,a povedlo se,zamčeno,šel jsem spokojeně domu,stalo se to už někomu z vás?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska našel(náhodou) provizorní zamykání,klíčkem zamknu řidičovy dveře a central zamkne všechno ostatní,na odemknutí obráceně,central odemkne pravou stranu,kufr a levý zadní dveře,a klíčkem si otevřu svoje,je to jen dočasný řešení,než najdu víc volna ,abych se mohl pustit do odstranění závady,jinak děkuji všem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo něco podobného mi dělá 206.Zamknu hned odemkne ani nebliknou blinkry,tak to zamknu klíčem jenže ho musim držet v poloze zamykáni až přecvakne centrál,pak zamknu klíčem dveře spolujezdce a central mi to do 1 min.zase odmkne.Potom už to většinou zase jde zamknout normálně.Kdybych neměl zamykání kufru jenom centrálem tak bych centrál zrušil a zamykal klíčem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja to mam tak ze

Dialkovim ked zamknem, zamkne sa vsetko okrem vodicovich dveri a potom sa to logicky samo zase odemkne.

Kdyz dialkovym odemknem, odemkne se vse, okrem vodicovych dveri . Ked potom nasledne zamknem, auto sa cele zamkne bez problemu.

Ked odomykam ci zamykam klucom na vodicovej strane, tak ide vsetko OK

Ked odomykam alebo zamykam klucom na spolujazdcovej strane, sprava sa to presne ako keby som to robil dialkou ...

Toz myslel sem ze prechodka, ale je to zamek ve dverich ... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

mam velice podobny problem, taky na 306, je tam jeste stary dalkac na infra, a stava se mi toto: kdyz je horko a slunce peče primo do auta tak se mi samo od sebe odemkne cca za 10-15 minut, v zime sem zacal mit problemy s konktorem zacala se do nej dostavat voda a zoxidovaly mi 2 piny tak sem je vycistil vystrikal a vse fungovalo, mezi tim sem si sprovoznil dalkac a parkrat sem mel jeste problem se zasuvkou u ridice ve dverich (kdyz ted byly ty povodne a dlouho prselo tak mi nefungoval central... vse zpravilo vysuneni a promazani) nyni sem se ale stkal s pravym opakem, je sucho (i dyz v zasuvce nevim :D ) auto mi stoji na parkovisti v tom nejvetsi horku, a primo do nej pece slunko a po chvilce po zamknuti se auto samo odemkne :bojim cim to muze byt nevite nekdo ?? myslite ze to ma spijitost zase s tou zasuvkou?? nebo řj centralu?? divne je ze auto jsme meli v rodine 4 roky a podobny problem nikdy nebyl ale taky nezatekalo do zasuvky a ani nebyl zprovoznny dalkac (byl pripojeny ale teklo do nej prez antenu) predem dik :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...