Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som si bol objednat origo pylsove koberceky sada stoji 42€ , su vraj cierne, s logom peugeotu, ja mam v aute jeden cierny a bez loga, samozrejme plysovy a ten sa mi naj. paci. Potom so si objednal aj sietku do kufra ta stoji 19€.

No moja otazka stoji, ci ma niekto skusenosti s plysovými kobercekami cez zimu, ci obstoja, alebo kupit aj gumene?

Odesláno

ja mam kremove :(

tiez cakam na zimu. uz som ich raz tepoval a po dazdivej jari nebol problem. nie su sice ako nove ale ani spinave ;)

skor sa jedna asi o rozpusteny navlaceny sneh :(

ten by mohol robit sarapatu...

velmi zvazujem na zimu gumove koberce (vanicky)

[upravil dne 9/9/09 alihen]

Odesláno
Původně zaslal: brade

S koberečky mám problém - levý špunt (ten úchyt) se mi propadl do podlahy, je to tam celé nějak vyrychtované :-(

Mám ten stejný problém, zkoušel jsem to řešit a vůbec přijít na to jak to tam má držet a vůbec jsem na nic nepřišel...:myslim

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

No nevím, kdybyste koupili origo od Peugeotu do 407my, tak nemusíte řešit že špatně pasují, blbé úchyty apod....:roker

Já kupoval látková negumová origa za cca 800,- celý set 4ks a pohoda... A je to i s 407 logem :)

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

No nevím, kdybyste koupili origo od Peugeotu do 407my, tak nemusíte řešit že špatně pasují, blbé úchyty apod....:roker

Já kupoval látková negumová origa za cca 800,- celý set 4ks a pohoda... A je to i s 407 logem :)

Souhlas... taky jsem je nedávno kupoval... cena 700,- Kč a žádný problém...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jedine origos koberce, mal som kadejake neoriginalne v inych autach, a vydrzali mozno pol roka,teraz mam klasicke originalne za cca 40 - 50 euro v peugeot 407. Mal som v peugeot 206 ke originaly ale tie boli o centimeter, dva hrubsie este ako mam teraz v 407 me , a udajne tie staly az 3500 sk (ale tieto som mal 3 - 4 roky a vyzerali stale ako nove,super sa vysavali. tuto cenu mi povedali priamo v peugetote) , myslim ze je viac druhov originalov , ale urcite ked kupit tak jedine original,,,

Odesláno

teď je do konce listopadu u Peugeota sleva na příslušenství

a gumový koberečeky stojí dohromady 1350,-

přední 884,- Kč (číslo 9664 QZ)

zadní 477,- Kč ( číslo 9664 RA)

Dnes je du objednat než začne sněžit, abych neměl promočenou podlahu jako hnůj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...