Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se dostat na ulici Komunardů 1584/42, Praha 7 - autem


Recommended Posts

Mám prosbu pro znalé cestování po Praze:

Mám se ve čtvrtek 13.8. v 16hod dostat na adresu:

Komunardů 1584/42, Praha 7

Pojedu po dálnici z Brna.

Metro nepřichází v úvahu, jedu sám s 1,5letým synkem a zpátky potáhnem nejakou krabici hracek a další věci.

Dostal jsem se synkem pozvání na předání cen(vyhrál v soutěži Zlatíčko blesku).

Díky

[upravil dne 10/8/09 jirka639]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Komunardů se nejlépe od Brna dostaneš tak, že pojedeš po magistrále až na dlážděný most přes Vltavu (Hlávkův most (Štvanice) - jezdí po něm i tramvaj = první místo v Praze, kde pojedeš souběžně s tramvají). Za ním odbočíš vpravo (značeno Teplice), a dále pojedeš tak, abys měl po pravé ruce Vltavu a vlevo tramvaj (neodbočíš tedy po hlavní vlevo, ale pojedeš rovně !!!). Vlevo budeš mít Holešovickou tržnici, pak se ulice stočí vlevo a to je ulice Komunardů.

Kdyby to předání mělo trvat delší dobu, pak s autem zajeď zaparkovat na parkoviště k tržnici, nevím, jestli je v Komunardů zóna nebo automaty.

[upravil dne 10/8/2009 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, tohle parkoviště myslím.

Co se týče cesty přes Prahu, myslím si, že pokud nebude žádný zásadní problém, tak cesta přes město by měla trvat MAXIMÁLNĚ hodinu. Ale Praha je město nevyzpytatelné - je možné, že to pojedeš pod půl hodiny (ideální stav - jsou to totiž jen čtyři světelné křižovatky na cca 15 km), taky je ale možné, že vyhniješ i ty dvě hodiny (pokud dojde k nějakému karambolu nebo pokud se třeba rozhodne skočit sebevrah z Nuseláku .....).

Ještě varování (abys nedopadl jako Helča, kterou nedávno na této trase krásně vyfotili) - jakmile se dostaneš do Prahy a mineš odbočku na Plzeň (poznáš to, nejdřív jde dálnice z mírného kopečka ve dvou zatáčkách, pak se pravý pruh ucpe odbočujícími kamiony), sleduj značky s omezenou rychlostí. Cca 100 m za touto odbočkou je měřený úsek (označený přenosnou cedulí, přes pruhy je kolmými bílými pruhy označen začátek i konec měřeného úseku - na sloupu cca v 3m výšce jsou na začátku i konci krásně vidět kamery).

[upravil dne 10/8/2009 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Pe.Tr

ja ti ještě doporučím , abys jel zkrz prahu vždy v prostředním pruhu .

Aha - tak už vím, proč je vždycky kolona v prostředním pruhu 3x delší než v pruzích zbývajících. Kdybys tohle řešení navrhl projektantům, mohly by ulice být klidně o několik metrů užší a tedy o spoustu peněz levnější. Zkus to navrhnout Pablbkovi, třeba Tě vyslyší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen jsem mu to chtěl ujednodušit aby se pak nedivil kdy se mu prubezny pruh změní na odbočovací a on nebude mit kam uhnout bo tam budou všude na sebe nalepená auta která ho určitě mezi sebe pusti-myšleno ironicky.

nevim kde jsi prisel na to ze prostredni pruh respektive kolona vnem je vzdy nejdelší,nechapu ,ale pokud se chces hadat tak mi to napiš :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

POZOR, POZOR, POZOR !!!!!!!!!!

Ve čtvrtek večer je koncert Madony. Protože areál je v těsném sousedství D1čky, doporučuju vyrazit s pořádnou časovou rezervou a obrnit se nezměrnou dávkou trpělivosti. Cesta kolem Chodova bude v obou směrech náročný zážitek

[upravil dne 10/8/2009 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medvěde moc DĚKUJI za upozornění a hlavně že jsi mi to i zavolal.

Pozměnil jsem tedy trasu na D1->Modletice->Říčany->Úvaly->Jirny->D11->Chlumecká->Kolbenova->Sokolovská->Švábky->Libeňský most->Dělnická

je to správně???

Po chlumecký na sokolovskou to znám:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusíš z Úval na D11 (to je podle mě zbytečná zajížďka), ale můžeš jet v Úvalech vlevo a projet přes Klánovice a Běchovice (Novosibřinská, Starokolínská, Českobrodská - neděs se, je to pořád jedna ulice) na Jarov, tam vpravo do Spojovací a za přemostěním Balabenky vpravo na Sokolovskou - dále už to máš správně (Švábky, Libeňský most, Komunardů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...