Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P307SW nestartuje


OloZX6R

Recommended Posts

Po opravě auta a zapojení snad všech svorkovnic auto točí, ale nechytá, nejdou el. okna, zapnout světla, stěrače, stále svítí obrysovky, na pp to píše economy mode active (psalo již před opravou), jde to přečíst hodně těžko, jakoby to na displeji nesvítí...mám podezření, že mi opravář něco odpojil a já nevím co a jak zapojit, má někdo nápad co s tím? Jakoby nembyla zapojená jednotka komfortu, nebo tak něco, peugeoty neznám, vw to takhle mělo...díky za rady :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

economy mode active znamena, ze se ti aktivovala ochrana proti vybiti baterie ... bezne se aktivuje treba kdyz nechas zaple radio atd.. mi treba po 20 - 30 minutach se aktivuje tenhle mod, zrusi se nastartovanim motoru ...

u tebe to bude asi jiny problem, rikas, ze starter ti toci, a toci rychle nebo pomalu, v jakem stavu mas baterku ???

ale spis pockej az si to prectou nejaci elektrikari ...

[upravil dne 10/8/09 BV406]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baterie zcela ok a nabitá, točí normálně, ale nechytne,,,ten economy mode jde přečíst na displeji hodně těžko, byl tam aktivovanej ještě před opravou kdy se to na pp ukazovalo normálně. Ta závada nebude s e. modem mít nic společnýho, protože předtím vše fungovalo...zaráží mě, že nefungujou jen některý věci, jako kdyby se něco zkratovalo, ale už jsem to kontroloval 2x a na nic jsem nepřišel...chtělo by to radu od někoho, kdo se v tý el. vyzná...nechci zbytečně na diagnostiku za ty hrozný peníze co chtěji v peugeotu a nakonec mi řeknou, že neví...víte někdo o někom s diag. na peugeota v okolí čb??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem s ním mluvil, sdílněj vůbec nebyl, rovnou řek 1000,- za připojení a pak další peníze za případný závady, navíc to k němu mám dost daleko a auto ani není na značkách, takže bych ho tam musel dovézt na káře, výsledek nejistej a hlavně drahej...spíš jsem myslel někoho, kdo už podle projevujících se chyb dokáže poradit, co by to mohlo být,,,dělal jsem hodně let ve škodovce a tam se podle závady už dá navést i bez diagnostiky, takže třeba tyhle stránky navštěvuje i někdo, kdo dělá v servise peugeot a možná může poradit...:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Stejnou závadu jako OloZX6R - stejné příznaky jsem měl dnes na 307SW a to do puntíku. Vyndal jsem totiž origo rádio a nacvakl SONY Byl vyplej klíček a origo v tu chvíli nemělo šťávu. Sony po otočení klíčku hrálo - po vyndání ztichlo a zaply se stěrače !!! V domění, že jsem o páčku zavadil... ale po zapnutí klíčku zhasnutý displej s těžko čitelným textem. Mezi jinými i hláška o ECONOMY mode. Hledání na netu mi nic nepřineslo - krom tohoto vlákna kde OloZX6R popisuje to samé. Nevim jak mne to napadlo ale natáhl jsem drát od + z baterie a venkem :-) ho napojil na ISO od rádia - pin který napájí rádio a auto funguje jak má :-) Po odpojení kabelu zase prd. Jezdil jsem s tím půl dne a super. Zítra to propojím vnitřkem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...