Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Obsah nadrže 406


Cappry

Recommended Posts

Me stve absence PP v me socialni vybave... Z predchozich aut jsem si na to docela zvykl, a ted kdyz se mi rozsviti hladove oko tak zacinam byt nervozni a hledam benzinku :myslim

V BMW jsem parkrat jel ikdyz mi blikal dojezd \"0 km\", maji to pojistene proti lidem jako jsem ja co spolehaji ze dojedou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Já sem natankoval 75L a asi tak 2Litry tam museli jeŠtě bejt a já sem to měl spočítaný že když sem mi rozsvítilo hl.woko tak mi to dělalo 10Litrů tak, že na rezervu jsem najel ještě hodně. Natankoval sem za 500,- a rezerva pořád svítila

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při cestě do Chorvatska jsem tankoval na Chorvatský OMV pumpě do coupé V6 po ujetí 835km 68l a PP ještě psal dojezd 60km.Jinak v ČR se mi jednou povedlo natankovat 72l.Jinak když se mi rozsvítí rezerva a jdu hned tankovat tak tam natankuju v průměru 63-65l.

[upravil dne 7/9/2013 08:00 od John]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvůli opravě jsem musel vprázdnit nádrž do sucha. Nové naplnění 85 l - po hrdlo -. Podle palubního compu dojezd 1280 km. To je ale dost zavádějící informace spočítaná na nějaký poměr dálnice/silnice/město.

V průměru jezdím za 6,2l/100km, ale to jedáno krátkými trasami a převážně město. Cestou na sraz klubálů do Lednice jsem se dostal na 4,8l/100km :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman

Co tak pozoruji asi budu muset na rezervu více najezdit km , abych věděl kolik tak ještě dotankuji. Nikdy jsem nechtěl jezdit jak se říká do sucha , abych neoddělal čerpadlo . Soused jezdil do sucha a zadřelo se mu čerpadlo .

Asi si dám do kanystru rezervičku a zkusím to . Co si pamatuji natankoval jsem max 68 l benzinu , ale kolik bylo ještě v nádrži to sám nevím .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

ToJaro333: mě se teda ještě tady u nás nikdy nestalo, že bych do kanistru do sekačky natankoval po rysku a na stojanu ukazovalo víc:myslim Přes léto beru do sekačky a mám kanistr s ryskou, tak buď tady máme pumpaře aspoń v tomhle poctivý, nebo nevím:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš pravdu MatrixChose 85 l po vyčistění nádrže sem tam da 85 l měl sem to v cejchovaných kanistrech tím myslím když je na něm punc ta čárka co má být hladina určeného množství jen v létě nech zavřený kanistr v kufru a on se tak natahne že do 30 dostaneš 36 l :) a stím tankováním u benzínky ropné produkty se počítají na 15 stupňů jen na 100 l to moc nepoznáš když brávám 4400 do cisterny tak ti to dá v létě míň cca o 50 míň a v zimně o něco víc ale ve skutečnosti máš stejné množství když to dáš do 15 stupňů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...