Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Adaptér pro ovládání USB OEM rádiem RD3 Peugeot 307


Robilad

Recommended Posts

Zdravím a prosím o radu. Zakoupil jsem si adaptér pro ovládání USB, OEM rádiem RD3 Peugeot 307. viz. http://www.autoradio-prodejce.cz/prislusenstvi/connects2-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-aux-vstup/. Toto zařízení je vlastně nahrážkou klasického CD měniče a již jsem jej viděl u kolegy v provozu (ovšem ve voze Toyota Corola). Je to OK. U mě však nastal problém v tom smyslu, že když jsem zapojil konektor do rádia dle návodu, tedy do koncovky kde se zapojuje CD měnič (jinak to ani nejde) tak mi to bohužel nejede. Navštívil jsem proto pro jistotu menší autorizovaný servis Peugeot, ale ani tam jsem neuspěl. Po napojení na PC a pokus o aktivaci CD měniče tento nereagoval. V servise s tímto zařízením nemají skušenosti a tak jsem opět odešel s nepořízenou. Obracím se proto s prosbou na někoho kdo s tím má zkušenosti. Ještě podotýkám, že jsem předtím na rádiu RD3 CD měnič neměl zapojen. Předem díky za cenné rady a poznatky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vždyť jsem tam byl. A když mi jej aktivoval, tak ani tak nejede. Ale házelo to tam chybu při komunikaci. Tak nevím, jestli to nebude třeba v rádiu. Asi budu muset sehnat někoho kdo má stejné rádio s CD Měničem a vyzkoušet to a eliminovat tak otázku kde je problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo ještě zkusím jiný servis. Ten servisman z toho servisu kde jsem byl nikdy před tím nic takového neviděl a snad tomu ani moc nerozumí. Každopádně se mi pokoušel aktivovat CD měnič a házelo mu to tam chybu v komunikaci. Prostě jako by tam nebylo nic napojeno. Napadlo mě ještě jestli tam nemusí být před tím aktivován originál CD měnič a pak tam teprve zapojit ten adaptér. Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přémo. Díky za nabídku budu o tom uvažovat. V Peugeot servisu v Havířově Suché měli o tom sice páru, ale vymýšleli, že mají své adaptéry za 4 litry a za montáž chtěli další 2 litry. Paka. Tolik za to nedám. Takže jestli něco nevykutím, tak bylch využil tvé nabídky. Jo, jinak máš moc pěknou káru, časem bych možná uvažoval o něčem podobném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...