Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ventilátor


rikki

Recommended Posts

Ahoj,nějak sem si všiml,že se tu mluví o tom,že ventilátor v aitě běhá i když je klima vypnuté.Já ale,když klimu-digi vypnu(dám off) tak mě ventilátor neběží,nejde nastavit,aby běžel(nic to nedělá) je v tom nějaký fígl,nebo je to nějaká chyba,nebo sem to nějak nepochopil.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj rikki.

Neviem či som správne pochopil čo chceš spraviť ale ak chceš aby ti fúkal iba ventilátor bez toho aby ti bežala klíma stlač to tlačítko \"A/C\"...potom sa ti na displeji zasvieti nápis ECO a už ti beží iba ventilátor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to nefunguje,když dán na digi klima OFF,tak A/C můžu mačkat,jak chci a ventilátory nejdou.Otázka je,když je klima zapnutá a dám to A/C a skočí tam eco,tak to je ta klima vypnutá nebo ne??Nikde sem se o tom eco nic bližšího nedočetl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eco je klima vypnuta,,zapnuta je a/c alebo auto, ale auto je najlepsie pretoze riadi klimu stale rovnaku teplotu kdezto ak mas klimu obycajnu tak ta ide stale naplno a a k dosiahne nest.teplotu tak sa vypne a tak.digit.klima pracuje asi tak ze mas v aute horuco,nastartujes zapne sa auto a ide naplno klima,postupne ubera a udrzuje rovnaku teplotu,tym sa setri spotreba lebo nieje stale naplno zatazena klima,proste uberie si sama z vykonu ked uz mas troska vychladeny interier.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je venku vedro a dáš eco (vypnutí klimy), tak ti přece nebude foukat do auta horkej vzduch z venku, pokud máš nastavenou nižší teplotu. Takže když dáš eco a chceš aby to foukalo, tak si musíš sám přidat ventilátor tím tlačít vlevo nahoře. Má to osm stupňů a zobrazuje se ti na displayi vrtulka na jakej stupeň máš nastaven ventilátor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...