Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LED DENNÉ SVIETENIE P-407


4maa

Recommended Posts

  • O 4 týdny později...

Tak jsem to tam taky namontoval, ale musel jsem uříznout kousek mřížky. Jsou to tato světla

http://www.leddennisviceni.cz/index.php?topMenu=24&cat=1088

.

[upravil dne 26/10/09 Fiktik]

post-0-1410961050253_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem zapojení řešil tím způsobem: plus trvalé při zapnutí zapalování-zapojeno přes pojistkový adaptér v pojistkové skříni v motorovém prostoru z pojistky korekce světlometů.Ovládání relé z obrys.světel-rychlospojkou na parkovací světla -vodič šedý nebo hnědý.Lepší změřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro spínané plus jsem použil pojistku č.9 v motorovém prostoru (10A - na kraji) a na žárovku parkovačky jsem připojil plus obrysovek. Nařízl jsem kousek izolace na kablíku a připojil drátek od denního svícení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: denoo

na slovensku ale nesvietime povinne :roker

kde si na to prisiel:mad::mad: skus jazdit bez zapnutych svetiel a ak ta zastavia policajti a povies im toto a si lahsi o 60 euro. na Slovensku ako aj v Čechach je povinne celorocne svietenie:papa:papa

Čo tak pozrieť dátum kedy to písal? :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO Fiktik and Hampl70: Dnes dorazily světla. O víkendu bych se mohl pustit do montáže. Budu se řídit radami: Přímo ve světlech pod gumovou krytkou štípnu vodič (hnědý nebo šedý) od parkovaček. Doplním konektory (musím koupit v GESU), kterým spojím štípnuté konce kabelů s kabelem od blokování denního svícení. Nápájení spínané klíčem nemám ještě vyřešení odkud vezmu. :nevim Jak jsi napojil kabel na pojistku č.9? popř. Jak jsi přesně řešil napájení z korekce světlometů? Máte foto? Mínus napojím přes stávající šroub instalovaný vedle baterky. Tam jak je udělaná \"centrální\" konstra - přišroubováno několik kabelů přes oka. Ubrousím kus svislé mřížky a připevním světla. Nevím zatím jestli ze spohu, shora, nabo ze zadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napájení z pojistky č.9-řešeno pojiskovým adaptérem.Tzn.je to taková nástavba z které je vyveden kablík a nasazuje se do původního nožového konektoru a do něj opět nasadíš pojistku reg.světel.Na vysvětlení : napájení z poj.č.9 mám vyvedeno na relé které spíná denní světla.To přerušení kabelu od parkovaček udělej rychlospojkou mimo gumovou krytku.Při zapnutí parkovaček přijde na relé další plus,tím ho rozpojí a používáš normální světla.Pozor při dodatečně montovaných světlech pro denní svícení zruš pokud máš naprogramované denní svícení na pal. počítači.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Koupil jsem také led světla, ale nevím jak je zapojit. Můžete sem někdo prosím přidat nějaké foto, jak jste zapojili světla s relé pro aut. sepnutí? Nebo nemáte někdo schema od elektriky. Díky všem za reakce. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...