Dany Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 při cestě mi najednou začela lítat ručička tlak oleje, od nuly až nadoraz,lítá naprosto nekontrolovaně.KOntrolku mazání mám v háji už od chvíle, co jsem auto koupila..Takže jediný ukazatel, teplota oleje je 25-55´C podle otáček.Olej je pár týdnů starý a rozhodně je ho dost, mám pocit, že je to v elektrice, mazání nejspíš jde/najela jsem 250km../ Stalo se někomu něco podobného?Help, please.. Citovat
Lucky Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 No teda to ti povim, ze je to nejaky divny. Ta teplota oleje by nemela bejt tak nizka. Leda hned po nastartovani a po kratke jizde, ale pri zahratym aute tak tech aspon 80°C by tam melo bejt a urcite by to nemelo mit zavislost na zmene otacek. Samozrejme, ze kdyz to budes trosku honit, tak ta teplota bude vyssi, ale nemelo by to nejak skakat jako ta rucicka tlaku. Muze byt spatny cidlo tlaku, ale vzhledem k tomu, ze ti dela bordel i ta rucicka teploty, tak to fakt vypada ne nejaky elektrische zadrhel Mozna by bylo dobry tu kontrolku mazani zase zprovoznit. Jestli to cerpadlo treba nema malej tlak. Nevidim duvod aby nefungovala, ledaze by tim chtel nekdo zamaskovat nejaky problem s mazanim. JInak u TU motoru je predepsany minimalni tlak oleje nasledujici: 650ot/min -> 150kPa 1000 ot -> 200 2000 -> 300 4000 -> 400 kPa Nech si to radeji nekde zmerit, at pak nemas nahodou jeden 88kW motor na odpis nebo at ti ojnice nepoda ruku skrz blok v ten nemene vhodny okamzik. Pokud to bude vsechno v pohode, tak hledej zradu v elektrice a to mozna v nejaky m ukostreni (mozna) nebo v cidlech Citovat
Dany Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Dík,ten tlak přesně sedí,takhle celý první měsíc,co jsem to koupila byl a najednou..Teplota se mi zdá taky malá,jen když to pořádně vytočim na dálnici tak na kilo pade/cca4000atáček/začne stoupat..ovšem nejvýš na šedesát.Posílaj mne s tim zo Peugeota,ale přijde mi trapný s 205 platit majland.Že by zub.čerpadlo fachalo takhle, to se mi taky nějak nepozdává, ta ručička fakt lítá od nuly do...no do konce..Já nevim.. Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Koukám, že jsi z Mělníka. Občas se tu ve fóru mihne doporučení na servis: Malý Borek - V zahrádkách 2434 602 423071,603 244817,206 627017 přímo v Mělníce. Údajně umí repase náprav, ale zkus ho, třeba na Peugeotech umí i jiné věci než nápravy. Pokud tam neuspěješ, zkus v Praze Vašendovce, odkaz je přímo na hlavní stránce klubu. Já k nim jezdím a jsem spokojenej a z Mělníka to není žádnej lán světa. Citovat
Lucky Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 no tak to je divny. Mozna teda vadny cidla anebo teda nejaky ten pruser s elektrikou Citovat
Dany Odesláno 15. červenec 2004 Autor Odesláno 15. červenec 2004 Dík,zkusim tam zavolat, porad lepsi, nez koukat na ohrnující se nosy prodejců Peugeot nad\"bezcennou\"205...Ale mně se ten kabrio fakt líbí! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.