Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravi vsetkych.Vie mi niekto povedat cenu vyfuka na 307 1.4 benzin r.v.2003. Original a neoriginal+praca v servise? Pripadne kde by sa dal zohnat za dobru cenu.Dakujem

Odesláno

ja ked som menila, tak ma to vyslo na 150 e za strednu a zadnu cast vyfuku plus 30e robota. ked som bola v original servise peugeot tak mi povedali ze oba diely ma vydu na 350e plus robota. a takto som to mala robene v original peugeot servise ale bez blockov :D som mala stastie na mechanika co sucitil z mladou studentkou :D

Odesláno

No uz som volal do servisu mam to hotove ale cenu zatial neviem nieje tam veduci tak som zvedavy ci ma neporazi ked mi zaspieva sumu.Dam potom vediet.

Odesláno

povodne som aj ja na nete nasiel firmu co predava vyfuky,ale ked som videl to čudo co mi ponukal a povedal ze to je vyfuk,tak som dal autko do servisu a dali mi tiez neoriginalny vyfuk ale podstatne lepsie vyzerajuci.ten servis poznam a aj veduceho tak im verim. inak vyfuk by som si nahodil aj sam ale uz nemam na take veci cas ani priestor a popravde ani chut(opravoval som auta 13 rokov) stacilo!

Odesláno

Ahoj chtělo by to krapet specifikovat tvoje auto abys dostal kloudnou odpověď. Začal bych tím jestli je to krátká verze nebo kombík. 1,4klasika nebo 16 -ti ventil popř který díl je špatný. Co se týče těch polských výfuků prodávám je už dlouho a dá se to celkem . Co se týče kvality co by jste chtěli za par a to říkám pár stovek. Jinak záruka je 2 roky tak bych šel výfuk reklamovat..

Odesláno
Původně zaslal: peugeot 306

Ahoj chtělo by to krapet specifikovat tvoje auto abys dostal kloudnou odpověď. Začal bych tím jestli je to krátká verze nebo kombík. 1,4klasika nebo 16 -ti ventil popř který díl je špatný. Co se týče těch polských výfuků prodávám je už dlouho a dá se to celkem . Co se týče kvality co by jste chtěli za par a to říkám pár stovek. Jinak záruka je 2 roky tak bych šel výfuk reklamovat..

Uz mam novy vyfuk tak pohoda,za 163euro komplet aj praca,menili tlmic aj celu trubku od motora.Koleno od kat.pod motorom zostaslo povodne. Inak 1.4/ 55kw/ 8ventil/hatchback/2003/ (55kw asi nieje 16V)

Odesláno

zdravim, vcera mi odisiel vyfuk, mam teraz sice super-duper tuner zvuk, ale je mozne ze by mierne klesol tah aj ked je derava len zadna cast (spoj pred alebo za tlmicom)? Volal som do origo servisu a dali mi cenu za tlmic, ze 180 E, mi skoro vyliezli oci z jamiek a potom ked som sa pytal ze ci nie je este nieco ine, tak nasiel Bosal za necelych 100 E. Nemate niekto skusenost aj s nejakymi chromovymi, kvazi \"tunerskymi\" vyfukmi?

Odesláno

prave som sa vratil zpod auta a vobec nechapem ako sa na 307-kach meni vyfuk.....tam nie su ziadne spojky ani nic podobne? To sa musi cele zvarit? Teraz ked mam vlastne rozpadnuty (prehrdzaveny) spoj medzi strednou castou a tlmicom, tak sa musi menit aj stred aj tlmic??? Moze mi to prosim niekto vysvetlit?

Odesláno

V některých případech u středního dílu urezaví nátrubek pro spoj se zadním dílem výfuku. Ten se dá koupit a navařít a není zapotřebí kupovat celý stření díl. Jinak jsem vydražil koncový díl výfuku na ,,AUKRU\" značky BOSAL a vydražil jsem jej tam za 500kč + doprava 150kč. Je nový a na netu jsem jej viděl za cenu 2000kč a výše. :cool:

Odesláno

dikes...inac presne tento obrazok sa mi podarilo vypatrat potom na stranke bosal-u, tak teraz neviem ci sa tam nebude menit aj stred pretoze zaciatok tej trubky je tiez uz nahrdzaveny. A ja to mam tak ze ta stredna trubka sa uz dokonca oddelila od tlmica, ale ziadny spojovaci diel som tam nevidel....a gratulujem! Vydrazil si za peknu cenu :)

Odesláno

tak vyfuk mam vymeneny - stredna aj zadna cast. Vyslo ma to na krasnych 250 Eur :( a este k tomu som si dnes vsimol, ze mi z predneho tlmica kvapka voda. Kusom za prednymi kolesami je ten prvy tlmic a ten ma zo spodnej strany po celej svojej dlzke taky spoj (nie je to zvar, ale skor taky akoby prehnuty sev) a presne odtial mi odkvapkava voda. Je to ten Bosal komplet ako bolo spominane vyssie. Neviete preco to odtial kvapka, je to normalne? A este doplnim, ze mi trosku odbuda chladiaca kvapalina a jej nadrzka ma na stenach taky cierny povlak, tak isto aj na hladine plavaju tmave akoby supinky.....zacinam sa obavat, ze je to nieco zle

[upravil dne 22/8/09 omegascream]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

prosim vas chalani, vie mi niekto k tomu nieco povedat? Maju bosal vyfuky na prednom tlmici nejaky vyvod na kondenzovanu vodu alebo je to zavada ked tadial preteka?

Keďže si z Trenčianskej Teplej skoč na Novú Dubnicu na námestie do autopredajne. Tam ti poradia.:super

Odesláno

no problem je, ze v tr. teplej mam len trvale bydlisko, ale v skutocnosti byvam medzi BA a TT, takze ak by mi vedel niekto poradit kvalitny servis v okoli tychto dvoch miest budem rad :)

A inac v tej dubnici to je aj autoservis ci len predajna? Tam v okoli je aky slusny servis (keby som nahodou tu nic nenasiel)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...