Zipík Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Smejem sa nad vetami \"1,6 si so 407 neporadí\", ale čo už, len pokračujte. Nedávno jsem jel testovací jízdu s 3008 a 1,6 HDI 100kw a můžu říct že můj 2,0HDI ve 407 jede líp ikdyž ta 1,6 měla lepší zátah od spodu ale pak se ji nechtělo:D.1,6HDI 80Kw si se 407 poradí ale akcelerace nebude zrovna nejlepší a pokud auto naložím nevím nevím;)Mě by chyběla ta 6:aut [upravil dne 3.8.09 Zipík] Citovat
Dawa Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Smejem sa nad vetami \"1,6 si so 407 neporadí\", ale čo už, len pokračujte. Ta citace je nepřesná, takhle to myšleno nebylo. Napsal jsem \"důstojně neporadí\" - ze zkušeností z 308 je 1.6 80kW při plném naložení dost krotká. Při běžném ježdění bez většího nákladu a single je to OK. Prostě preferuju dvoulitr. To samozřejmě nejsou zrovna objevná zjištění.. Používám obě motorizace a takhle to vidím. Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Když jsem si vybíral jaký motor mě bude vyhovovat, tak jsem dosti četl různe časáky a taky znám pár lidí co mají 1,6hdi a jsou velmi spokojení. Na základě článku v Autojetinách 4/2007 Jsem se rozhodl pro 1,6hdi. Není to žádný ultra sprinter, ale umí taky pěkně tahat. kousek z toho článku jsem oskenroval a dofám, že se podaří sem jej nacpat. Citovat
luko407sw Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 zvýšit pomocí Overboost? mám 2,0 HDI 16V ale nějak jsem si toho nevšimnul.... Citovat
Zipík Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Musíš šlápnout na podlahu až ucítíš sepnutí spínače.Je potřeba překonat menší odpor než spínač sepne;)Ale opravdu vůbec nezjištuji také žádnou změnu ve výkonuAsi je ta změna zanedbatelná:nevim [upravil dne 3.8.09 Zipík] Citovat
PPK Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Tak já bych se taky pokusil zapojit. Když jsem se rozmýšlel nad motorizací 407, řešil jsem stejné dilema jako všichni zde. Nakonec jsem šel do 1.6 HDI (80kw) a řeknu vám, že na to, jaký ten motor tahá těžký \"hovado\", jsem byl velice mile překvapený. Ale to je zase můj subjektivní názor, protože to auto splňuje moje představy. Navíc povinné ručení mám díky bonusům za hubičku. Cose týče porovnávání výkonů - zde platí staré pravdivé pravidlo \"objem ničím nenahradíš\", tudíž když chceš častý výkon od malého objemu, buď to víc žere nebo huntuješ motor. Co si budem povídat, ty dnešní avízované kilowaty u 1.2 - 1.6 l objemu, posazené hodně vysoko v otáčkách, jsou především reklamním tahákem. A na závěr otázka spolehlivosti. Měl jsem již lepší auta, ale když \"vona je tak hezká\" Citovat
Návštěvník Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 overboost asi funguje, ponevac na 407ke plynovy pedal funguje inak ako na ostatnych autach co som riadil.. tu fakt zalezi na tom, ako silno polozite nohu na pedal.. na inych autach vam stlacenie pedalu na spodnu polovicu nijak nepomoze, trapi sa to uplne rovnako ako keby ste pedal stlacali iba do stvrtiny. na 407 1.6 to sposobi vystrelenie auta a perfektne predbiehanie.. spotreba vyskoci narazovo aj na 13-20l/km. pre bezne zrychlenie staci pedal stlacat normalne a jazdite na spotrebu - normalne zrychlenie, spotreba narazovo 8-12l/km. Citovat
Hamin Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Ahoj. Jde nějak přesně určit, či poznat, zda mi sepnul overboost ? Kdy a za jakých podmínek overboost spíná ? Jen, když rychle sešlápnu plynový pedál na podlahu ? Citovat
Hamin Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 A to sešlápnutí musí být rychlé (razantní), nebo při jakémkoliv sešlápnutí plnu na podlahu při plynulém zrychlení, či rozjezdu ? Citovat
Brandy20 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 no neviem ako je to s tým plynom, ja ho zoslapnem na doraz, nieco tam pukne a tod vse, ziadna vyrazna akceleracia Citovat
Hamin Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Ano, overboost, má i 1.6 HDi.... Tak nějak mi to příjde logičtější než u 2.0HDi, jelikož u 1.6HDi, je větší krouťák potřeba více, než u 2.0..... Citovat
HonzaZ Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Brandy20: to puknutí pod plynem je spínač pro deaktivaci omezovače rychlosti při potřebě překročení nastavené max. rychlosti. Citovat
denoo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 1,6 hdi su este 8v? ja ten overboost tiez nijak nezaznamenavam . Mam taky pocit, ze ten overboost funguje az od 4 teho zaradeneho prevodoveho stupna a viac, Citovat
labinko Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 zdravim neviem pochopit pointu tejto debaty o tom ci je 406 ok alebo nie ja mam 406 break 2,0HDI rv 1999 po faceliftu, na tachometry 160t km, v reale cca 300t km, ak najdete cloveka ktory si kupi nove auto a po 8 rokoch a 100t km ho preda za zostatkovu hodnotu, dajte vediet, ak je auto dovoz zo zahranicia pocitajte tak minimalne 40t km na rok, inac ta cena by bola neskutocne vysoka motor HDI ? mam dva 406 break 2,0hdi a 607 2,2 HDI (350t km ), okrem vymeny oleja (co robim sam doma) brzdoveho oblozenia , rozvodov (kazdych 70t km) som mal problem len s kompresorom klimy v 406tke chce to len ten spravny olej, naftu, lasku a spravny medzikus, medzikus medzi volantom a pedalmi Citovat
elton Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Labinko myslím, že ses netrefil.Tady se rozebíralo, který motor je vhodnější do 407y. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.