elton Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: permonik7 Líbí, Méďo, na další sraz nás přijede víc;) Na jaře bude školka, že Jani:papa Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Už jste se někdo zamýšlel nad tím,. jakou značku asi bude preferovat za nějakých 20 let náš \"potěr\" ? Moji rodiče třeba nikdy auto neměli, ale pokud by za mého dětství auto měli, byla by nejspíše Škodovka nebo Wartburg (ze západní produkce táta uvažoval o Renaultu 12, ale to jen kvůli tomu, že to byla vlastně Dáčka). Kdybych jim v roce 78 tvrdil, že budu jezdit v Peugeotu - asi by si významně klepali na čelo (vlastně by to brali jako zprávu srovnatelnou s představou Pavlíka, že by chtěl mít Ferrari) Sorry za , ale fakt mi tahle otázka občas hlavou proběhne. [upravil dne 23/7/2009 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 no ja doufam (teda doufame), ze muj (teda nas) junior bude nadanejsi cutalista nez jeho otec, a nekam to dotahne ale asi radsi budem, kdyz bude zdravej a nebude mit v hlave nas........ . A v pohode se uzivi . A obavam se, ze za 25 let uz moc aut (tedy tech jake zname) moc nebude. vidim to na zvlasedla znacky Aladin Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Scratchi, myslis, ze se tak moc rozjede kobercovy prumysl, jo? Citovat
Pepito Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: FrantaCV Muzika mě v noci žádná nevzbudila ale zato si dvakrát někdo přitápěl v autě a to se přeslechout nedalo - na vojně jsem žažil horší podmínky a taky jsem to přežil. O tom nic nevím... můj Ragazzon s Remusem nemohli být moc slyšet:D:D a Katky duplex taky určitě nee:D:D Se teda moc omlouvám, že jsem tě vzbudil:mad: [upravil dne 22.7.2009 jiri106xs] [upravil dne 23.7.09 Pepito] Citovat
Pepito Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: FrantaCV Muzika mě v noci žádná nevzbudila ale zato si dvakrát někdo přitápěl v autě a to se přeslechout nedalo - na vojně jsem žažil horší podmínky a taky jsem to přežil. O tom nic nevím... můj Ragazzon s Remusem nemohli být moc slyšet:D:D a Katky duplex taky určitě nee:D:D Se teda moc omlouvám, že jsem tě vzbudil:mad: [upravil dne 22.7.2009 jiri106xs] No já měl stan (bohužel) postavený hned vedle Katky a to se přeslechnout nedalo [upravil dne 23.7.09 Pepito] Citovat
Marcel505 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Díky všem za sraz a organizátorům za super organizaci. Jirkovi za zajištění páteční večeře. Jen jsem si jaksi nedomyslel, že jsou knedlíky a knedlíky... Renče za drobnosti - díky. Citovat
Mildík Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ahojky tak to s tim rannim hranim, je výtka ke mi. Nějak jsem to neukočíroval, a bez muziky se mi špatně usíná. Tak se všem, který to oprudilo omlouvám, a doufám, že příště se to již nebude opakovat. Jinak jsem strašně rád, že jsem vás poznal p:papa:papa:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 koberce budou litat, az se z nich bude prasit Citovat
KeiTynka Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 No já měl stan (bohužel) postavený hned vedle Katky a to se přeslechnout nedalo [upravil dne 23.7.09 Pepito] Já se taky moc omlouvám... Příště si vezmu teplejší oblečení a přitápět nebudu.... Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Já se taky moc omlouvám... Příště si vezmu teplejší oblečení a přitápět nebudu.... Dá se to řešit i zvýšením zkonzumovaného množství lihových nápojů (po tom se ale blbě řídí) nebo využitím \"živočišného\" tepla. Citovat
Mildík Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Já měl bohužel prvního moc, a druhého nic, tak jsem to pak řešil bigbošem. Citovat
Pepito Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: KeiTynka No já měl stan (bohužel) postavený hned vedle Katky a to se přeslechnout nedalo [upravil dne 23.7.09 Pepito] Já se taky moc omlouvám... Příště si vezmu teplejší oblečení a přitápět nebudu.... Omluvu přijímám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.