Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:xvul

Už jste se někdo zamýšlel nad tím,. jakou značku asi bude preferovat za nějakých 20 let náš \"potěr\" ?

Moji rodiče třeba nikdy auto neměli, ale pokud by za mého dětství auto měli, byla by nejspíše Škodovka nebo Wartburg (ze západní produkce táta uvažoval o Renaultu 12, ale to jen kvůli tomu, že to byla vlastně Dáčka).

Kdybych jim v roce 78 tvrdil, že budu jezdit v Peugeotu - asi by si významně klepali na čelo (vlastně by to brali jako zprávu srovnatelnou s představou Pavlíka, že by chtěl mít Ferrari)

Sorry za :xvul, ale fakt mi tahle otázka občas hlavou proběhne.

[upravil dne 23/7/2009 Medvěd]

Odesláno

no ja doufam (teda doufame), ze muj (teda nas) junior bude nadanejsi cutalista nez jeho otec, a nekam to dotahne :D

ale asi radsi budem, kdyz bude zdravej a nebude mit v hlave nas........ . A v pohode se uzivi :D. A obavam se, ze za 25 let uz moc aut (tedy tech jake zname) moc nebude. vidim to na zvlasedla znacky Aladin :D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: FrantaCV

Muzika mě v noci žádná nevzbudila ale zato si dvakrát někdo přitápěl v autě a to se přeslechout nedalo - na vojně jsem žažil horší podmínky a taky jsem to přežil.

O tom nic nevím... můj Ragazzon s Remusem nemohli být moc slyšet:D:D a Katky duplex taky určitě nee:D:D

Se teda moc omlouvám, že jsem tě vzbudil:mad:

[upravil dne 22.7.2009 jiri106xs]

[upravil dne 23.7.09 Pepito]

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: FrantaCV

Muzika mě v noci žádná nevzbudila ale zato si dvakrát někdo přitápěl v autě a to se přeslechout nedalo - na vojně jsem žažil horší podmínky a taky jsem to přežil.

O tom nic nevím... můj Ragazzon s Remusem nemohli být moc slyšet:D:D a Katky duplex taky určitě nee:D:D

Se teda moc omlouvám, že jsem tě vzbudil:mad:

[upravil dne 22.7.2009 jiri106xs]

No já měl stan (bohužel) postavený hned vedle Katky a to se přeslechnout nedalo :bacha:papa

post-0-14109608485395_thumb.jpg

Odesláno

Díky všem za sraz a organizátorům za super organizaci. Jirkovi za zajištění páteční večeře. Jen jsem si jaksi nedomyslel, že jsou knedlíky a knedlíky... :)

Renče za drobnosti - díky.

Odesláno

Ahojky tak to s tim rannim hranim, je výtka ke mi. Nějak jsem to neukočíroval, a bez muziky se mi špatně usíná. Tak se všem, který to oprudilo omlouvám, a doufám, že příště se to již nebude opakovat. Jinak jsem strašně rád, že jsem vás poznal p:papa:papa:papa

Odesláno

No já měl stan (bohužel) postavený hned vedle Katky a to se přeslechnout nedalo :bacha:papa

Já se taky moc omlouvám... :mad: Příště si vezmu teplejší oblečení a přitápět nebudu.... ;)

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Já se taky moc omlouvám... :mad: Příště si vezmu teplejší oblečení a přitápět nebudu.... ;)

Dá se to řešit i zvýšením zkonzumovaného množství lihových nápojů (po tom se ale blbě řídí) nebo využitím \"živočišného\" tepla.

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Omluvu přijímám :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...