Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 52 minutami, MilanF1 napsal:

Dneska jsem v předpremiéře viděl francouzský film Notre-Dame v plamenech. Doporučuji zhlédnout. Pro mě to byl emocionální zážitek. 

Více se napsat nedá, musí se to vidět. 

Takže šup, šup do kin. 😋

O tom podle upoutávek, co jsme viděli v kině, docela uvažujeme

Odesláno

já byl teď s dětmi na Batmanovi a Fantastických zvířatech.
Docela dobrý...ten Batman asi trochu víc.
U těch zvířat mi přišla trochu zbytečně linie vztahu stejnopohlavních čarodějů😉

• O 1 měsíc později...
Odesláno

@Fruktis ono se to těžko porovnává, přecijen jednička je z roku 86 kdy byly trochu jiné možnosti všeho než jsou dnes.. za mě se to jedničce minimálně vyrovnává a místy asi i překonává.. fanoušci jedničky dostanou několik nostalgických odkazů ale v rozumné míře tak, aby to nepůsobilo jako klišé a ikdyž nám Maverick zestárnul, pořád má koule jak zeměkoule.. :)

• O 3 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Včera jsme viděli Super-Blba a nebylo to vůbec špatný. Po náročném dni v práci se člověk alespoň zasmál. Např. Dacia "Logan" byla hodně dobrá :D 
Na YT je to případně ke shlédnutí celé ;) 

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj přátelé Lvi. Třeba si někdo vzpomene - hledám název filmu. Na přelomu tisíciletí se objevil počítačový problém s určování datumu a hrozil kolaps řídících systémů např. u reaktorů JE. Na toto téma byl natočen film (jak jinak než katastrofický) Vzpomene si někdo? 

Dík za pomoc.

Odesláno

Je to pár dní, ale na pro mě nejméně oblíbený stanici šel film "učitelka"... sem spíš na komedie a odpočinek, ale po dlouhý době mě "klasika" poměrně zaujala.. málokdy slováci udělaj film, co má hlavu a patu... 😉 

Odesláno (upraveno)

Ale on je to Česko - Slovenský film. Scénář Jarchovský, režie Hřebejk = záruka kvality (teda aspoň pro mě).

Téma filmu je neskutečně silné a ukazuje, jak snadná je cesta ke zneužití moci a jak je většina lidí připodělaná, když se tomu má postavit.

Jinak u nás doma jede de facto jenom ČT nebo NETFLIX. To už musí bejt, abych si pustil film na PRIMĚ (koukám Autosalón a Fotra na tripu, ale u filmů mi točí, že se nedají přetočit reklamy). NOVU jsem si nepustil ani nepamatuju.

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...