Lubos77 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ahojte, dnes som takmer prisiel o čelné sklo... nejaky debil s plne nalozenym autom siel z kamenolomu a zacalo sa mu to v zakrute sypat... ja som prave siel oproti. Tak som prudko zabrzdil, ale aj tak som dostal sprchu asi 4cm kamenov. Sofera ani nenapadlo zabrzdit, tak som sa otocil a letel za nim, skrizil cestu a vytiahol ho z nakladiaku... Zacal sa mi ospravedlnovat, ze on si to vobec nevsimol. Sklo mam cele, svetla tiez, som zvedavy ako bude vyzerat naraznik a kapota, ked to umyjem. Zapisal som si jeho SPZ a cislo tel, ale pochybujem ze to k niecomu bude. Na porazenie 306 XS HDi [upravil dne 9.7.2009 Lubos77] [upravil dne 10.7.2009 Lubos77] Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 No musí to k něčemu být protože proti tomu musí být pojištěnej a navic to měl mít zakrytý. Udělals zápis o nehodě? Pokud není pojištěnej tak bych to řešil přes Kancelář pojistitelů. Citovat
Lubos77 Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Zatial nie je viditelne nic, lebo je auto spinave, ale aj tak pochybujem pri pristupe nasich poistovni ze by sa dalo nieco poriesit s nejakymi prevaleninami na kapote... Ked som siel potom tou cestou tak v kazdej zakrute bol na ceste strk... ktovie kolko aut este dostalo taku sprchu.. Hentakych soferov by som najradsej .... Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 A uz si niekedy isiel za nakladakom, ktory mal medzi duplakmi kamen:D...to je adrenalin a clovek rychlo brzdi a dufa ze sa nic nestane:bacha ...kazdopadne je to chyba toho sofera, ma si naklad zaistit:bojim Citovat
Dave_k Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 A což teprve až někdo zen kamínek chytí do vzorku a střelí ho za ním jedoucímu do skla...... :grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.