Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Jako většina strších aut - tu škrábanec, tamhle rýha a pod. Nic hlubokého, jen povrchová záležitost, ale i po navoskování viditelná. Někde jsem slyšel o opravných (korekčních) tužkách či tyčinkách, něco ve stylu barevných vosků, jaké se používají pro opravy nábytku, dokonce v barvách a odstínech vozidel. Bohužel nevím - neznám - správný název či pojmenování, takže mi \"netsearch\" stále nabízí nesmysly. Máte někdo tušení o co kráčí a kde se dá taková pomůcka sehnat???:myslim

Dík za odpověď - FrantaCV

Odesláno

Tak to vypadá, že jsem tady za \"debila\", ale ptal jsem se v prodejnách Barvy laky - autolaky, v mototechnách a prodejnách s auto a moto příslušenstvím a dívali se mě jako na \"MARŤANA\". Zkrátka \"Máte-li problém, obraťe se na odborníky\" pošlou vás k \"Šípku\". V každém případě, dík za typ.

FrantaCV

Odesláno

koreční tyčinky ti objednaj v peugeotu , dostanes dve , je to se štětečky , jeden lak a jedna barva , namíchají to dle tve barvy vozu , musis znat kod barvy , cena 200-320

Odesláno

Mozem z vlastnej skusenosti napisat, ze korekcna ceruzka od turtle waxu je o nicom a tie korekcne farby od Peugeotu este horsie, sice presne sedi odtien auta, ale nie je to vobec dobre na skrabance a male plochy:bojim

Odesláno

Myslim ze nie:D...korekcnou tycinkou com sice pekne podla navodu \"zamaloval\" skrabanec, bol pekne biely, potom som to este prevoskoval, ale casom to aj tak vyliezlo:nevim...no a ta farba z Peugeotu ma taky stetcek ako aj lak na nechty a nech sa clovek snazi ako snazi, tak to robi hrubu vrstvu a brusit sa to neda:nevim...toz ak mas s tym skusenost, tak nahod nejaky figel:super

Odesláno

Korekcni od peugeotu mam i ja, dostali sme ji k novemu vozu r.v 1998 :)

Stale je plne funkcni, nic ji neni.

Taku istu, ako v peugeotu namiesaju v kazdych farbach lakoch, ked su trocha normal.

Napr u nas v Trnave, ked povies kod farby, tak stoji 120 Sk resp. 4 Eur po novom ...

Tez je ve flasticce se steteckem ...

QCKO bol by si prekvapeny, da sa to, ale je to celkom obtiazne.

Dolezite je, aby si zdrstnil a odmastnil povrch na ktory to davas. To je problem najvecsie, pretoze se to docela tazko zdrsnuje ked je to malilinka dubka od kaminka.

Ja to napriklad delaval spendlikem, jak takovej debilek ... Kdyz sem to spravil, tak sem odmastnil tech. benzinem, a nanesl velmi jemnou vrstvu toho laku. Nechalo se to zaschnout, a nejlepe do jednoho dne prejit brousnym tempem.

Makacka kvuli jedne dobke, kerych byvaj na autach desitky ba az stovky, ale jde to. Rozdil je potom na nerozoznani.

Problem je, ze vetsinou jak psal petr, po zime, resp. cez zimu to jde dolu :( Nekere drzi dodnes den, nekere jeli dolu.

Na umyvarku nechodim, len vo vynimocnych pripadoch ked sa niekde ponahlam, nechcem mat hambu, a auto mam ako hnoj...

Odesláno

Dík za rady a doporučení - něco s tím udělat musím - mám černou metal. a každý rýpanez je vidět na kilometr daleko. Jen doufám, že to nedopadne jako u plastů, kde se mi ze všech špičkových sprejů a přípravků, nejlépe osvědčilo vojenské leštidlo na obuv - v tomhle případě nevím, čím bych to leštidlo nahradil.

FrantaCV

[upravil dne 4/7/09 FrantaCV]

Odesláno

Lubk0: hmm, takze ako som si myslel, treba to vybrusit, to sa mi prave nechcelo, bol som sklamany z tej vrstvy ktoru to nechalo, ako ta farba drzi celkom dobre, to hej, len blbe sposob aplikacie, no:roll...kazdopadne diky za tip, ked ma to nastve, tak to vybrusim, len by som upredlnostnil nieco v sprayi:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Lubk0: hmm, takze ako som si myslel, treba to vybrusit, to sa mi prave nechcelo, bol som sklamany z tej vrstvy ktoru to nechalo, ako ta farba drzi celkom dobre, to hej, len blbe sposob aplikacie, no:roll...kazdopadne diky za tip, ked ma to nastve, tak to vybrusim, len by som upredlnostnil nieco v sprayi:mrk

Ono neni ani problem koupit spray, v autolakech ta vyjde na MAX MAX MAX to som dost prehnal 15 Eur presne tvoju farbu...

Vyjde menej, len neviem cenu, naposledy som bral sedu metlu za 390 Sk spray (namiesany) , potom len dookola pozakrivat, a streknut...

Odesláno

Cim viac sa nad tym zamyslam, tym viac ma laka odstrojit auto a dat spravit celolak, la mam bielu farbu co je asi najlacnejsie a zaroven to je urcite kvalitnejsie:aut...vsak uvidim, kazdopadne ja na lakovanie moc talent nemam, ja som skor cez mechanicke veci:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...