Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu! kúpil som druhé budíky lebo moje nemali otáčkomer a na mojich som mal najazdené 142000km,a na tých nových je cez 220000km,ako ich stočiť na tých 142000km,skúšal som vymeniť ten displej ale nič, že vraj to je niekde uložené v pamäti na plošáku prístrojovke ,tak jak si s tím poradit!dakujem

[upravil dne 3/7/09 stano34]

Odesláno

len neviem kde to robia a mám obavy že ked pojdem do originál Peugeot servisu aby ma nepodozrievali že špekulujem s tachometrom za nejakým nekalým účelom a pritom mi ide len o to nech mám povodné km na tacháči!len čí to aj vobec robia v takom servise!

Odesláno

Počítej kolem cca 2-3000, což si myslim, že je lepší to nechat plavat... Stejně se rozumnej člověk nebude zabývat číslem na tacháči, ale stavem při prodeji, anebo si to rovnou nech stočit na 50:D

Odesláno

No opravdu většinou 2000,- ale za nový model, kde se dělá BSI i přístrojovka. Počítají v průměru 750- 1000 za přístroj. Jinak je fakt, že kdo to bude kupovat, tak na tachák kouká, ale logicky asi není možné koupit třeba auto z rv. 99 aby mělo najeto 30000 km. Tomu bych uvěřil jedině pokud bude stát u mě v garáži od roku 99. Jinak já jsem byl také na stočení tacho a to z důvodu opravy resp. výměny přístrojovky za jinou z vrakáče. Ta měla najeto půl mega. Ale stočení mě stálo 0 ze známosti, tak jsem do toho šel. Stavím se ještě v autorizáku a nechám si do servisky zapsat výměnu za novou přístrojovku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...