Kurt Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Autolepky.sk taky existuje. Dodávky zboží na SLOVENSKO se hradí předem převodem na účet. Cena za poštovné a balné činí 109,- Kč. Citovat
dolly1010 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Hmm, tak to je koukavá samolepka Že bych si ji pořídil na auto? edit: Teď jsem se kouknul na cenu. S**u na to. Když se stanu řádným členem, dostanu tohle (podobnou) samolepku k \"členství\"? [upravil dne 4.7.2009 dolly1010] Citovat
Meldik Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Tohle jsem si taky rikal uz nekolikrat, proc ke karticce neni samolepka......ktera by se \"povinne musela\" nalepit na auto.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 protože má každej jiny auto a jinou představu o velikosti samolepky a dokonce i barva bíla a stříbrna , pak vnější a vnitřní užití , proto máme klubový Eshop kde si můžeš vybrat dle libosti a to i samolepku o zakladně 70 cm Citovat
KoudaK Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ty ocasy za těma hlavama mi připomínaj ovesný klas... To je jak logo nějakýho zemědělskýho družstva nebo značka nějakých kombajnů... Citovat
dolly1010 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ještě chybí hvězda nad lví hlavou = Lev Nikolajevič Pežot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.