PEUGEOTIK307 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Čaute muzikofili. Mám na vás otázku. Mám zosik Magnat Classic120 a chcem ho zapojiť na HI INPUT, ale je tam jeden kontakt ktorý mi nedáva zmysel kam ho zapojiť - HI INPUT COMMON. Zapojil som klasicky z reprákov + a - z každého kanálu, ale strašný zvuk to má. Chýba tam zapojiť ešte tento vstup, ale neviem čo to je. Ďakujem zarady. Upraven název vlákna, příště vynech ten Caps Lock. Díky, Béďa [upravil dne 3/7/2009 Béďa] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Common v tomto prípade znamená \"spoločný\" ak ti to nejako pomôže. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 To viem, ale čoho spoločný potenciál(bod), keď mínus pól je tam pripojený 2x.:roll Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Skús dať mínus na ten spoločný a plus na plus. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 A na čo sú tam potom ešte 2 mínusy. Skrátka sú tam: + ľavý - ľavý + pravý - pravý a nejaký spoločný Ale ten spoločný mi nedáva zmysel, kua. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Neni to nahodou nejak kvoli nejakemu specialnemu mostikU ? Citovat
deddo306Break Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 hod tam foto toho napajania z boku,ta schema sa mi nejako leskne:D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Ráno hodím foto, bo ho mám schovaný v práci v stole. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 hi input je vysokofrekvencni vstup, aspon tak mi to bylo vysvetleno. Mel jsem to taky, na zasik a pak do basaku, mustkovany...........................................a uz taham novy cinche ve vlakne jak zapojit Pioneer :-D Radši to zapoj pres neco jineho...... Zjisti si, kde mas na tom hi input kanaly, melo by to byt u manualu k zesiku, jinak je to pokus omyl... ale moc od toho necekej... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Díky, ale už kašlem naň, zistil som že je vadný. Poprosim lock. [upravil dne 7.7.2009 PEUGEOTIK307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.