Romííísek Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 čau chlapi nemáte někdo nějaké schéma zapojení přední příčky na 1,9 TD odpadali mi drátky od relátek na sahary a nevim kam zapojit bílej poslední kabel od termostatu... nevíte někdo co s tim a nebo nějaký to schéma zatim dík Citovat
Maverick Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Je to verze s klimou nebo bez? A ještě kterej je to model? [upravil dne 2/7/09 Mef] Citovat
Romííísek Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 je to bez klimy... dal sem do tý příčky dieslovou elektriku pže na klimu nemám věci k dieslovi ale to neva... a odpadali mi ty drát a tak si s tím nevím rady.... je to novej model Citovat
Maverick Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Tak se mrkni <=SEM=>, je tady schéma zapojení verze bez klimy i s označení drátů. Snad to z toho pochopíš. Je to hned druhej příspěvek od Dundeeho [upravil dne 2/7/09 Mef] Citovat
Romííísek Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 to už jsem taky našel před chvilkou tak to jdu prozkoumat... Tak díkes za snahu.. pak dám vědět jak to dopadlo... Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Mám sice klimu, ale když mi napíšeš číslo drátu, tak se ti mrknu;) Citovat
Maverick Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Dundee: To mu asi moc nepomůže, protože ty svazky jsou odlišný. Asi právě proto, že verze s klimou nemá teplotní čidlo na chladiči a je jinak zapojená. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.