Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

308SW bez prosklené střechy???

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj možná se to tu již řešilo, ale dnes jsem byl náhodou v peugeot salónu

a měli tam krásnou 308SW akorát mě dost zarazilo, že jí chybí prosklená střecha!

Myslel jsem, že ta prosklená střecha jaksi k SW patří. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: elton

Ještě jsem neviděl 407sw bez prosklené střechy. Takové se ani nedělají, snad.

Se mi zdálo že sem jednu takovou míjel bílé barvy a to by ta kouřová střecha docela razila

Odesláno

hm.. tak to je divný, ale 100% tam na ceduli bylo SW ( jedině, žže by se spletli oni).

Jinak asi to bude další důkaz snižování výrobních nákladů, trh si žádá levná auta

tak hold budou dělat SWčka bez \"nebe\" pro šetřílky.

Odesláno

308 SW bez prosklené střechy se dělá hlavně pro firmy a pro lidi,kteří chtějí buď ušetřit,nebo nemusí prosklenou střechu,když vezu švagrovou,tak musím střechu zatahovat,protože jí je z toho špatně,tak jí radši nevozím:D.Jinak tahle verze bez skla má i obyčejnou lavici vzadu,já mám tři sedačky.A kolik 206SW mělo prosklenou střechu?

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Co ja viem tak SW ma presklenu strechu a kombi-break ma vzdy plechovu. Preto sa pouzivaju aj rozne oznacenia. Ved inak by to nemalo logiku, nie?

Tak tady vydíš že i SW je bez střechy.

post-0-14109607941763_thumb.jpg

Odesláno

u 307ček platilo zjednodušeně Break bez prosklené střechy, SW skleník..u 308 se vyrábí pouze SW a prosklená střecha je jen u vyšších stupňů výbavy..407sw jsem bez skla neviděl

Odesláno

Presne ako pise Tommy306 . 307 mi sa vyrabali 3 verzie (ak neratam CC). Bola to kratka, bol to klasicky kombik a bola to verzia SW.

Kraktu predstavovat nemusim, snad pozna kazdy - neberiem rozdiel medzi 3 a 5 dverovimi.

Kombik a SW boli podobne - na prvy pohlad sa lisi napriklad:

Kombi - cierne plastove liziny, SW strieborne

Kombi - klasicka strecha, SW presklenna strecha

SW na piatych dverach malo SW :aut

Potom sa to dalo poznat aj tak ze Kombi - 5 miestne auto a pokial viem zadne sedadla boli delene 1/3 2/3 a SW malo kazde sedadlo zvlast.

A teraz sa vyraba 308 - ale uz len kratka verzia a dlha. Dlha sa vzdy oznacuje ako SW ale nie je to klasicke SW ako u 307. ak chces presklenu strecu a 7 miestne tak to az od vysiej vybavi. zakladna vybava u 308 sw je ako keby si kupoval 307 kombi - takze bez 7 miest, bez sklenenej strechy...

ak som sa v niecom zmylil tak ma opravte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...