Marv Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 zdravíčko pánové, viz nadpis a to především na kostkách nebo dírach v silnici. Pravděpodobně od předního kola. Je to takové tupější klepání kopírující nerovnosti. Problém č.2 je občasné křupnutí ze zadní nápravy - jakoby vyklepaná torzka. Máte někdo zkušenosti? - starší 306ka - děkuje Marv Citovat
dandandys Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 PROBLÉM č.1) Koukni se na silentbloky v ramenech a na kosti. Já měl v pr...i právě ty silentbloky. Byly to ty zadní (hranatý). Na zadku mě to na hrbolech v zatáčce lehce ustřeluje a mlátí. To mám špatný silentbloky nad nápravou a vůličku na levým zadním ramenu. Vše poznáš když auto zvedneš a montpákou to přejdeš. dandys Citovat
Peets Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 ...jako bys to řekl za mě !!! Dělá mi to stejnou věc. Jedu třeba i na dvojku pomalu, vlezu do díry, a ozve se rána zezadu. Nebo při prudším brzdění mi to vzadu tříská. Vždycky jsem myslel, že je to uvolněné plato, ale omyl. Citovat
AKCZ Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Napsán autorem Peets ...jako bys to řekl za mě !!! Dělá mi to stejnou věc. Jedu třeba i na dvojku pomalu, vlezu do díry, a ozve se rána zezadu. Nebo při prudším brzdění mi to vzadu tříská. Vždycky jsem myslel, že je to uvolněné plato, ale omyl. A co rezerva? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.