Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko pánové, viz nadpis a to především na kostkách nebo dírach v silnici. Pravděpodobně od předního kola. Je to takové tupější klepání kopírující nerovnosti.

Problém č.2 je občasné křupnutí ze zadní nápravy - jakoby vyklepaná torzka.

Máte někdo zkušenosti? - starší 306ka - děkuje Marv

• O 2 týdny později...
Odesláno

PROBLÉM č.1) Koukni se na silentbloky v ramenech a na kosti. Já měl v pr...i právě ty silentbloky. Byly to ty zadní (hranatý). Na zadku mě to na hrbolech v zatáčce lehce ustřeluje a mlátí. To mám špatný silentbloky nad nápravou a vůličku na levým zadním ramenu. Vše poznáš když auto zvedneš a montpákou to přejdeš.

dandys

Odesláno

...jako bys to řekl za mě !!! Dělá mi to stejnou věc. Jedu třeba i na dvojku pomalu, vlezu do díry, a ozve se rána zezadu. Nebo při prudším brzdění mi to vzadu tříská. Vždycky jsem myslel, že je to uvolněné plato, ale omyl.

Odesláno
Napsán autorem Peets

...jako bys to řekl za mě !!! Dělá mi to stejnou věc. Jedu třeba i na dvojku pomalu, vlezu do díry, a ozve se rána zezadu. Nebo při prudším brzdění mi to vzadu tříská. Vždycky jsem myslel, že je to uvolněné plato, ale omyl.

A co rezerva?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...