Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám 206 SW 1,4 rv 2003, najeto 63 000km. Zajímalo by mě, kdy se mají vyměnit rozvody - řemen, kladky, případně vodní pumpa. V servisní knížce je zaškrtnuta \"Kontrola\" rozvodů při každé prohlídce po 30 000km :nevim Co jsem prohlížel příspěvky, tak se názory dost liší - od 40 tkm až do 160 tkm. Samozřejmě, že když jsem se ptal v servisu, tak mi ochotně sdělili, že už mám nejvyšší čas a že mi to rádi za 10 000Kč udělají :grr Nechci zbytečně vyhazovat peníze, ale nerad bych něco zanedbal. Děkuji za Vaše názory.

Odesláno

jestli máš auto od novoty,nebo jsi jistý,že je najeto opravdu 63 tisíc,tak buď v klidu--ta hranice bude přes 100 tisíc,určitě ti dá někdo i přesné číslo ze serviceboxu--dříve to nemá smysl měnit, ale pak vyměň celé rozvody včetně té

vodní pumpy...:myslim

P.S. napiš přesný typ motoru podle TP.

[upravil dne 30/6/09 ozzy1956]

Odesláno

120000 udává Peugeot - minimum na většině aut je 90000km. Ale osobně si myslim, že pokud si soudnej člověk chce auto nechat delší dobu a původního majitele neznal osobně, či nemá KM zjištěny jinak, než serviskou (kterou ti písne kdokoli), tak bych měnil hnedle po koupi.

Odesláno

Pokud se s tím jezdilo víc ve městě, tak to už máš skoro na čase, v tomhle se nevyplácí riskovat. Jj, nech to vyměnit u nějakýho šikovnýho mechanika, vyjde ti to na polovinu i se zárukou:super

Odesláno

Vyrobca doporucuje vymenu az po 120000, ale moj kamarat mechanik motorar mi odporucil vymenit rozvodovy remen uz po troch rokoch, bez ohladu na najazdene km. Urcite hra rolu aj vek remena, ale aj vykon motora a sposob akym sa jazdi. Ak si druhy majitel a auto ma uz 6 rokov dal by som ho vymenit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...