Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar chcem vymenit spojku aj so zotrvacnikom a potreboval by som poradit aka je najvyhodnejsia nahrada. ja som nasiel Valeo VA 835001, co vy na to, ci robia sa aj nejake ine a kvalitnejsie nahrady ??? diky moc....

Odesláno

shodou okolnosti jsem tu sadu valeo kupoval ve stredu v autokelly ... jedna se 4dilnou vymennou sadu, ktera se dodava za originalni sadu valeo, ktera tam je od vyroby, od vyroby tam mas asi dvouhmotovy setrvacnik jako ja, ta sada valeo uz obsahuje klasicky jednohmotovy, ale odpruzenou lamelu...

menit to nechavam v pondeli, tak jsem taky zvedav ...

ten sachs za 10t bude asi bez setrvacniku ne ?

Odesláno

takze sada valeo je v auta .... nevim jaky zvukovy projev jsi presne myslel, ale predevsim zmizelo cvrlikani dvouhmotoveho setrvacniku, jinak dalsi zvukovy projev nove spojky jsem zatim nepozoroval :myslim

Odesláno

:-) to ja mam zial udel, ze pocuvam kazdy jeden netypicky zvuk a hned skumam, co to je... chuj som :-) radsej si mam radio pustit a uzivat jazdu... a to viem, ze mi to auto ide uplne tichucko a vacsina by za to dala neviem co, ale ja nie, ja nacuvam :-)

[upravil dne 3.7.2009 nrpetonr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...