Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam takyto problem:ZA studena startuje moj 405D. super,ale akonahle je leto/obcas aj v zime/prejdem cca 30-50km,odstavim ,po chvili chcem natocit,a nic.nazhavim a nic -starter sa ani nepohne.Natocim ho od motora-kablikom,jazdim nasledne niekedy natoci,niekedy nie.V zime a v chladnejsom pocasi mi toto neroby.Co by to mohlo byt? Ja som uvazoval o nejakom relatku,ktore sa teplotou deformuje,pripadnene nezopina.

Diki za rady.

[upravil dne 27/6/09 miketomc]

Odesláno

Vyběhaná spínačka, stačí pro vyzkoušení dát relé ke startéru a spínat ho přívodem od spínačky, neni tam takovej odběr jako když to pustíš do cívky starteru.:papa

Odesláno

Praveze ja tam nemam dorabane absolutne nic.Celu zimu jazdim v pohode,mozno raz dva krat sa mi to stane ,ale len pri dlhych trasach a naslednom startovani.Akonahle auto postoji 1-2 hod ide ok.V beznej trase zima -nic sa nedeje.Ale leto,hlavne teploty-blbne.Co sa tyka cievky na startri-myslim ze je ok,pretoze na nu dam kablik-a funguje,auto natocim akoby nic.Len cez spinacku to nejde.Dokonca raz sa mi stalo ze som skusal otacat klucom viac krat a pridrzal som ho v polohe na nastartovanie a asi na 5 krat po nejakom 2-5 sekundovom podrzani kluca na doraze sa starter roztocil a nastartoval som-ale len par krat.

Odesláno

Buď jak jsem ti psal tam dej relé nebo vyměň spodek spínačky, mě to taky dělalo a na jednom autě dokonce stačilo aby bylo venku vedro a když sem ho nechal v práci stát na sluníčku tak jsem taky nenastartoval, prostě je to vyběhaný a teplem to pracuje.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...