miketomc Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Zdravim mam takyto problem:ZA studena startuje moj 405D. super,ale akonahle je leto/obcas aj v zime/prejdem cca 30-50km,odstavim ,po chvili chcem natocit,a nic.nazhavim a nic -starter sa ani nepohne.Natocim ho od motora-kablikom,jazdim nasledne niekedy natoci,niekedy nie.V zime a v chladnejsom pocasi mi toto neroby.Co by to mohlo byt? Ja som uvazoval o nejakom relatku,ktore sa teplotou deformuje,pripadnene nezopina. Diki za rady. [upravil dne 27/6/09 miketomc] Citovat
hakvera Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 asi by to mohla bejt cívka na startéru... Citovat
Freedy Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Vyběhaná spínačka, stačí pro vyzkoušení dát relé ke startéru a spínat ho přívodem od spínačky, neni tam takovej odběr jako když to pustíš do cívky starteru. Citovat
marekb26 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 mane to robilo tiez vymenil som starter aj spinacku ale problem stale pretrvaval nakoniec odpojili dorabany imobilizer a odvtedy nemam problem stim startovanim Citovat
miketomc Odesláno 28. červen 2009 Autor Odesláno 28. červen 2009 Praveze ja tam nemam dorabane absolutne nic.Celu zimu jazdim v pohode,mozno raz dva krat sa mi to stane ,ale len pri dlhych trasach a naslednom startovani.Akonahle auto postoji 1-2 hod ide ok.V beznej trase zima -nic sa nedeje.Ale leto,hlavne teploty-blbne.Co sa tyka cievky na startri-myslim ze je ok,pretoze na nu dam kablik-a funguje,auto natocim akoby nic.Len cez spinacku to nejde.Dokonca raz sa mi stalo ze som skusal otacat klucom viac krat a pridrzal som ho v polohe na nastartovanie a asi na 5 krat po nejakom 2-5 sekundovom podrzani kluca na doraze sa starter roztocil a nastartoval som-ale len par krat. Citovat
Freedy Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Buď jak jsem ti psal tam dej relé nebo vyměň spodek spínačky, mě to taky dělalo a na jednom autě dokonce stačilo aby bylo venku vedro a když sem ho nechal v práci stát na sluníčku tak jsem taky nenastartoval, prostě je to vyběhaný a teplem to pracuje. Citovat
miketomc Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 D.Skusim ten spodok spinacky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.