faki Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Včera cestou z práce mi zapípalo a upozornilo na málo nafty a keďže domov to mám nejakých 10km, som sa rozhodol tankovať na druhý deň ráno. Po natankovaní 10 l nafty mi však hlási stále Fuel level low a ručička sa ani nepohla. Teraz poobede som pre istotu natlačil ďalších 5l a nič sa nezmenilo. Dojazd mi ukazuje na 60 km a stále ubúda. Vie mi niekto poradiť, čím to môže byť? Zaseknutý plavák? Pomohlo by mi natankovať plnú? Jedná sa o 206SW 2.0HDI, r.v. 2004 Ďakujem za každú radu. Citovat
jirka639 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 zkus natankovat plnou nadrz. je mozny ze se plovak \"zasekl\" Citovat
faki Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 A nejak vynulovať sa to na palubovke náhodou nedá? Citovat
Gitarista001 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 No ak sa ti dojazdove kilometre neodratavaju tak nie mozno ale isto to bude plavak ak berieme do uvahy ze nemas v nadrzi dieru . Mne pomahalo ked som sa vybral na opustenu siroku cestu a zacal som prudko tocit volantom raz doprava raz dolava, rovnako ako ked jazdci na formuliach v prvom kole zahrievaju kolesa. Na inom fore som cital ze je to z toho ze sa s autom casto jazdi na prazdnu nadrz a v tom pripade je draha plavaka mala ale neviem ci to moze byt pravda. Citovat
NO3IA Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 já to vynuluju když podržím chvílu taločítko ovládání počítače,ale nezmění se dojezd Citovat
faki Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 to som skúšal. Okamžitá spotreba, km... sa vynulovali, ale toť vsjo. Aj baterku som odpojil na 5 min. a stále mi to hlási. Citovat
kajvet Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 natankuj alespon půl nádrže a zmizí to, za to ručím ! Citovat
faki Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Super, po natankovaní to zmizlo a vrátilo sa do normálu. Ďakujem pekne za dobrú radu. Taký som dnes šťastný a ešte k tomu piatok Super fórum:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.